Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

30+ kokematon mies

  • Keskustelun aloittaja Jimpsu
  • Aloitettu
J

Jimpsu

Vieraileva tähti
#1
Moikka. Olen siis jo päälle 30v ja en nyt aivan täysin kokematon ole, mutta ei nyt voi sanoa, että montaa seksikokemusta olisi kertynyt. Olen aina ollut varsin kömpelö ihmisten kanssa, eräänlainen sosiaalinen erakko. Tuntuu, etten oikein osaa edes puhua naisille mitään. Ehkäpä siksi, koska lapsuudessani ei naapurustossa ollut oikein yhtään tyttöjä, kasvaessani, kun maaseudulta ihan olen lähtöisin. Eipä sitten mitään lääkärileikkejäkään tullut penskana leikittyä, joten sekin kehitysvavihe on jäänyt toteutumatta. Ehkäpä siksi en oikein osaa naisillekaan puhua. Olen kyllä omasta mielestäni ihan fiksu ja en kai nyt aivan susirumakaan.

Yksi syy vähäisiin kokemuksiini on myös se, että teinistä asti minulla on ollut heikko erektio. Nyt vasta viime aikoina sain sen aikaiseksi tutkituttaa ja verenkiertohäiriö laskimoissa. Olisi luultavasti ollut ehkäpä jo yläasteella mahdollisuus seksiin, mutta kun aikoinaan kondomeja koitin pistää päälle, niin sama, kuin olisi yrittänyt langalla työntää. Eihän siitä mitään tullut. Sittenpä jäikin käytännössä kaikki ihmissuhteet (naisten osalta) sikseen.

Viime aikoina on vaan kokoajan läheisyyden kaipuu ollut enemmän ja enemmän mielessä. Ihan vaan koskettelu ja hellittely. Olen koittanut joillekin seuranhakupalstoille pistää, varsin avoimen tekstin, mutta jos joku yksittäinen henkilö saattaisikin olla kiinnostunut, niin sitten sekin on toiselta puolen suomea. En edes välttämättä yhdyntää kaipaa ja ne pari kertaa, kun naisen kanssa olen ollut (kävi joskus aikoinaan tuuri, kun koitin aikaisemmin erästä seuranhakupalvelua), niin pidänkin erittäin paljon siitä, että saa vaan antaa naiselle nautintoa ja tuntea läheisyyttä. Seksissähän voi nautintoa antaa monin eri tavoin.

Mitä mieltä olette? Kannattaisiko vaan yrittää ja kertoa avoimesti ongelmastani ja toivoa, että se "oikea" on jossain, vai onko enää turha toivo elätellä toiveita ihmissuhteista naisten kanssa. Baarista seuran haku ei vaan oman arkuuteni vuoksi oikein onnistu, ja muuten olen sitten baarissa se, jonka ympäriltä tuolit viedään. Jotenkin vaan tuntuu niin turhauttavalta koko homma.
 
J

J.u.l.i

Vieraileva tähti
#2
Heippa Jimpsu.
Tottakai kai jatkat yrittämistä ja etsimistä. Älä lannistu. Aina jokaiselle löytyy se oikea, kunhan olet kärsivällinen ja löytyy ihan varmasti naisia joille uskaltaa puhua jos tuntuu siltä ja ei kaikille seksi ole pääasia. Hellyttely ja läheisyys tuovat turvaa ja lujittaa suhdetta ja siinä samassa oppii tuntemaan toista ja toisen tarpeita.no kuten minä minulla on myös naisena ongelmia muun muuassa orgasmin suhteen,mutta ei pidä lannistua kunhan uskaltaa puhua ja ilmaista itseä. Uskon että tosi monelle naiselle hellyys ja kosketus ovat pääasia. Niin keep going :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
kyllä jokaiselle joku löytyy. Moni kaverini muuttanut myös miehen perässä toiselle puolelle suomea, joten ei kannata sulkea pois sitäkään että mahdollinen kumppani löytyisi kauempaa.
Kannattaa myös pitää silmät auki muutoinkin, kumppani voi löytyä muualtakin kuin seuranhaku sivuilta. :)
Ihan mielenkiinnosta, mistä päin olet?
 
J

Jimpsu

Vieraileva tähti
#4
Kiitos kommenteista. Eihän sitä tosiaan koskaan tiedä, milloin ja missä sitä sattuu ihmisiä tapaamaan. Ehkäpä nyt on hieman paremmat mahdollisuudet, kun tuli vähän aikaa sitten muutettua tänne pääkaupunkiseudun laitamille.
- Jimpsu
 
M

Mindy

Vieraileva tähti
#5
Olipas avointa tekstiä. Ei varmastikaan ole helppoa kertoa erektio-ongelmistaan tai omasta kokemattomuudestaan avoimesti.
Vaikutat avoimelta ja kivalta tyypiltä. Liian moni mies on vaan työntö- ja tuijotus - mentaliteetillä liikenteessä. Niinkuin sanoit, niin seksistä voi todellakin nauttia monin eri tavoin ja kaikkea uutta voi kokeilla. Ainakin tekstisi perusteella vaikutat hyvinkin avoimelta lelujen yms suhteen, jotka voivat joillekin miehille aiheuttaa alemmuuskomplekseja.
Jos nyt olet muuttanut pääkaupunkiseudulle, niin varmastikin on enemmän naisia sielläpäin ja varmasti löytyy joku, joka ei välitä, jos olet hieman hiljaisempaa sorttia tai et välttämättä ole erityisen kokenut seksin suhteen. Saattaahan se jollakin naisella olla haaveissakin, että saisi olla se kokeneempi osapuoli ja ottaa ohjat käsiinsä / antaa opastusta. Itsekin voisin ainakin käydä juttelemassa kanssasi, jos asuisin hieman lähempänä.
Tsemppiä sinulle ja aurinkoista kesää.
Mindy
 
J

Jimpsu

Vieraileva tähti
#6
Kiitos tsemppauksesta.
Eipä ole aurinkoinen kesä vielä oikein tänä vuonna tullut.
- Jimpsu
 
T

Tyttöystävä

Vieraileva tähti
#7
Mun poikaystävä on just sellanen sosiaalinen kömpelys naisseurassa. Itse tykkään, eipä tarvitse pelätä, että lähtisi vieraisiin kun ei juuri edes puhu muille naisille kuin mulle. :) Kyllä se laukoo kaikkea tyhmää mullekin mutta huumorilla ohi vaan. Ei se ilkeyttään vaan kömpelyyttään. Aika suloista.
Kyllä sullekin se oma rakas löytyy. Kilttiä miestä on paljon helpompi ja kivempi rakastaa kuin mitään lipevää auervaaraa. Varmaan ne sun terveysongelmatkin on jo hoidossa kun on selvitetty mistä johtuu?
 
J

Jimpsu

Vieraileva tähti
#8
Kiitos kommentista.
Eipä tuolle (ainakaan nykylääketieteen avulla) ole paljoakaan tehtävissä, jos ei implanttia laita ja ei siihen oikein ole innostusta. Cialista voisi kokeilla, jos siitä nyt se patentti raukeaisi, jolloin tulisi korvaavia valmisteita myyntiin huomattavasti edullisemmin. Caverject varmaankin toimisi myös, mutta sekin on pirun kallista.
- Jimpsu
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Maksullisiin naisiin vaan käymään niin _osa_ tarpeista tulee koettua ja täytettyä ettei ehkä oo niin hirvee jäävuoren kokonen kynnys.
Varmasti kannattaa kertoa tälläselle alansa ammattilaiselle ennen tapaamista nää hommat jotta saa takuulla parhaan kokemuksen siitä sit :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Plussaa avoimuudesta.
Toivottavasti löydät ihanan naisen hellittelykaveriksi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Ei kannata vielä vaipua epätoivoon. Ei koskaan tiedä, mitä elämässä käy.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Hah
Itse olen 32-vuotias mies, enkä ole koskaan ollut missään intiimissä kontaktissa toiseen ihmiseen. Olen varmasti lopun ikääni vihainen ja katkera koko maailmalle. Erityisesti varmasti vanhemmilleni, kun ovat niin susiruman miehen saaneet aikaiseksi.
Ainoa vaihtoehto taitaa olla tässä vaiheessa huorissa käynti. Ettei haudassa niin paljoa vituttaisi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Sinulla on suuremmat markkinat kuin tajuatkaan. Moni nainen ei halua seksiä, mutta tykkää silti läheisyydestä ja hyväilyistä. Kannattaa kertoa avoimesti, millainen on tilanteesi ja mitä haluat, niin tulet varmasti saamaan mieleistäsi seuraa.
 
M

Mira

Vieraileva tähti
#15
Se on tietysti vaikea saada se ensimmäinen kontakti toisen henkilön kanssa, jos on ujo ja hiljainen. Varmasti kyllä on monia naisia, jotka viihtyisivät hieman ujomman, rauhallisemman ja kokemattomamman miehen kanssa, mutta se yhteyden ja kontaktin saaminen on se vaikein asia. Ajatuksia, kun ei voi kukaan lukea.
 
H

Hanneanne

Vieraileva tähti
#17
Avoin kirjoitus. Kyllähän sitä seksi tosiaan muutakin on, kuin vaan sitä lihan piilotusta, mutta ikäviä nuo seksuaaliset ongelmat silti ovat.
 
H

Hoomoilanen

Vieraileva tähti
#18
Aivan niin, kyllähän sitä toki jokainen kaipaa intiimiä läheisyyttä, mutta kaikille sitä valitettavasti ei ole tarjolla riittävästi. Pitää vaan koittaa keksiä sijais-aktiviteettia. Tsemppiä kaikille puutteessa eläville syystä tai toisesta.
 
L

Lindeh

Vieraileva tähti
#19
Seksiin kuuluu tosiaan paljon muutakin, kuin se pelkkä paneminen. Toiset pitävät kovemmasta menosta ja toiset ihan vaan hellittelystä. Toivottavasti löydät kivaa seuraa.