Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

mies kiikarissa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
olen tavannut erään komean ja mukavalta vaikuttavan miehen, mutten tiedä miten edetä asiassa pidemmälle. Tiedän hänestä vain nimen ja työpaikan ja olisin erittäin kiinnostunut hänestä ja haluaisin tutustua paremmin.
hän käy työpaikallani lähes päivittäin, mutta kuinka voisin yrittää jutella hänen kanssaan, koska siellä myöskin muita asiakkaita,ja en viitsisi heidän edessään sitä tehdä. yleensä visiitit ovat nopeita. tunnen välillämme pientä kipinää ja luulen myöskin hänen olevan kiinnostunut. mitä siis voisin tehdä`? onko kenelläkään mitään vinkkejä asiaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itsellä jokseenkin vähän sama tilanne. Tiedän eräässä liikkeessä työskentelevän aivan älyttömän ihanan miehen, mutta en tiedä miten häneen saisi minkäänlaista "kontaktia". Tiedän etunimen ja työpaikan, en muuta. Ja käyn liikkeessä vain asiakkaana.
Jotenkin en uskalla mennä hänelle mitään suoraan ehdottamaankaan tai lyömään puhelinnumeroani kouraan. :S Ongelmana tässä myös liikkeessä työskentelevät muut henkilöt, en todellakaan haluaisi heidän kuulevan mitään keskusteluja.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
totta, en minäkään tahtoisi muiden asiakkaiden kuulevan epätoivoista yritystäni iskeä puolituttua miestä. päivät vaan menee ajatellessa häntä. tulen kohta hulluksi.
pakko varmaan jotain yrittää. aluksi pientä hymyä kehiin, jos siitä sitten. ja uskon että hänkin on kiinnotstunut mutta ei kehtaa samoista syistä aloittaa mitään sen enempää kuin myyjä-asiakas suhdetta.