Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Vaippafetissi - Seksi

  • Keskustelun aloittaja Taica
  • Aloitettu
T

Taica

Vieraileva tähti
#1
Onko ollut puhetta siitä, että haluaako hän ihan oikeita vaippoja vai haluaako hän ihan vaippaleikkejä? Kun näitähän löytyy, mitkä on tiiviitä ja muovisia ja läpinäkyviä ja sitten on ihan pvc-pikkuhousun näköisiä vaippoja. Eli siis sillä kyselen, että jos hän haluaa kunnon leikkejä ni se tietää pissa leikkejä vähintäänkin ja silloin sinun pitää kyllä olla varma omista haluistasi. Esim Sexshop Finlandin sivuilta löytyy kahta eri "kestovaippa" mallia. (Voin pistää kuvat ja linkin sinulle yv:nä.

Mutta kun kerran tulit tänne asiaa kysymään ni luulen ettet ole tyrmännyt ehdotusta täysin. Eli jos luulet pitäväsi yhtään miehesi fetissistä ni miksipä et siihen lähtisi mukaan. Jos ajatus taas tuntuukin ihan mahdottomalta ja vasetnmieliseltä ni älä sillon edes yritä, ettet sitten loukkaa miestäsi. Fetissit on ihan normaali ja hyväkin juttu, joten anna palaa vaan jos asia kiinnostaa.
 
T

The Apple Bonkers

Vieraileva tähti
#2
no jopas on erikoista...
..eipä tähän osaa oikein mitään sanoa kun ei ole ennen tuollaiseen törmännyt.....
 
V

Viera

Vieraileva tähti
#3
Joo, aika ihmeelliseltä kyllä mustakin vaikuttaa :roll: Saako joku oikeesti kiksejä tuommosesta..
 
O

olematon

Vieraileva tähti
#4
Mä oon kyllä kuullut moisesta mutta ihan oikeasti ei oo kyllä tullut kohdalle tai en oo kuullut että tuttavapiirissäkään olisi tällaista ollut (tai tuskin kukaan välttämättä ihan ensimmäisenä edes kertoisi) Jenkeissähän tätä ilmiötä vissiinkin esiintyy enemmänkin?
 
H

hensku

Vieraileva tähti
#5
Toi mitä mä kirjotin etten oo vielä suostunu niin oli vähän huonosti muotoiltu. Eli ei mulla oo mitään sitä ajatusta vastaan. Ja on mulla omiakin vähän kummallisia mieltymyksiä seksin suhteen ja mun kulta on ollu aina valmis toteuttamaan niitä. Eli tasapuolisuuden nimissä ei pitäs olla mitään syytä kieltäytyä (ois tietty eri juttu jos se ois kovin vastenmielistä mutta onneks ei oo).

Mä oon aatellu yllättää joskus mun kullan kun se jonain päivänä tulee koulusta niin mä oon kotona odottamassa pelkässä vaipassa. Kun tästä aiheesta ei oo puhuttu moneen kuukauteen niin se ei taatusti osaa yhtään odottaa ja se taitaa luulla et mä en ees suostuis koko juttuun kun en oo oikein onnistunu ottaan tätä asiaa puheeks viime aikoina. Mä oon käsittäny et ne ois just aikuisten vaipat jotka mun kultaa kiinnostaa ja mä oon ettiny netistä kauppoja josta niitä saa. Yks on ihan meidän lähellä mutta ongelma on se kun eri malleja on vaikka miten monta ja sitten eri koot vielä päälle. Tietty vois kysyy kullalta mut sitten on yllätys vähän pilalla. Et jos on jotain vinkkejä niin kertokaa ihmeessä tai jos et kehtaa julkisesti niin voit laittaa mulle yv:tä.

Ymmärsinkö mä oikein Taica että sä oot joskus harrastanu vaippaleikkejä? Oisin tosi kiitollinen jos sä voisit kertoo millä tavalla te ootte niitä harrastanu kun tää on mulle ihan uus juttu. Tota pissaamista mä en ollu aatellukkaan mut en mä usko et se ois mikään ongelma kun onhan sitä lapsena tullu tehtyä...
 
T

Taica

Vieraileva tähti
#6
En oo harrastanu, mutta olen törmäillyt aikoinaan paljonkin eri fetisseihin ja sitä kautta myös tämä vaippa juttu on tullut tietooni. En vaan näe fetisseissä mitään pahaa ja siksi kannustankin ihmisiä niitä kokeilemaan jos asia ei kuulosta täysin mahdottomalta. Ja mitä niihin vaippojen kokoihin tulee niin mene sinne kauppaan ja sano, että tulit hakemaan vaikka isomummollesi vaippoja ja että hän on suunnilleen sinun kokoisesti. Tällöin saat helposti oikean kokoisia.

Kyllä tuo suunnitelmasi yllätyksestä kuulostaa oikein hyvältä idealta, koska jotku ihmiset ovat hyvin fetissi vastaisia ja luultavasti miehesi ei enää uskalla villeimmissäkään päiväunissaan kuvitella, että hän on löytänyt tuollaisen aarteen, joka ihan tosissaan lähtee toteuttamaan tätä fantasiaa. Teet varmasti hänet erittäin iloiseksi tällä yllärillä.
 
H

hensku

Vieraileva tähti
#7
Kävin sitten torstaina ostamassa terveydenhoitokaupasta paketillisen aikuisille tarkoitettuja vaippoja. Mä pelkäsin etukäteen että meen ihan paniikkiin mutta meni kohtuu hyvin kun olin kattonu netistä etukäteen ja kirjottanu lapulle mitä mallia haluun. Toivottavasti on sellasia mistä kulta tykkää... Ensi viikolla olis tarkoitus toteuttaa tää ylläri. Et toivottakaahan onnea. Ja jos on mitään vinkkejä tai ideoita niin kaikki on tervetulleita. Kiitos etukäteen.
 
T

Taica

Vieraileva tähti
#8
Tiedätkö yhtään tykkääkö kultasi ihan pelkästään vaipoista vai tulisiko lisäpotkua hommaan esim. babydoll mekosta? Kerran meinaa eräässä dokumentissa oli miehiä (jotka kylläkin itse halusivat käyttää vaippoja ja maata aikuisen kokoisissa pinnasängyissä mutta) he siis pukeutuivat vauvoiksi. Heillä se fetissi oli viety äärimmilleen ja he joivat jopa isoista tuttipulloista ja osa söi tuttia. Mutta tuo on jo sitä, kun fetissistä otetaan kaikki mahdollinen irti ja siksi otin asian esiin, että seksikäs babydoll mekko voisi kruunata kokonaisuuden. Babydoll asujahan ovat siis ihan vaan naiseten spagettiolkaimilla varustetut lyhyet yöasut. Niitä saa esim. anttilasta.
Ja sitten on näitä:


Mutta nuo on jo kamalan kalliita.
Mutta jos hän ei halua viedä fetissiä tuolle tasolla niin älä kysymättä ala leikkiä "vauvaa". Ja huom. nämä "vauva leikki" fetissit ei liity millään muotoa mihinkään pedofiliaan, että niille joille sellanen pelko iskee näitä juttuja lukiessa ni se on turhaa. Nämä aikuisten leikit ovat ihan oma juttunsa ja minusta jokainen saa nauttia omasta seksuualisuudestaan, kunhan ei vahingoita sillä ketään toista.

Mutta, mutta.. Nauttikaa kokeilusta ja kerrohan ihmeessä sitten meille, miten ilta meni ja oliko miehesi onnesta soikeena. Oikein hauskoja "leikki hetkiä!"
 
T

TaskuMyy

Vieraileva tähti
#9

Hehehehe, en oo moiseen koskaan törmänny, mutta paljon voipi olla mahollista ko onhan joillakki fetissi korkokenkiin, kumisaappaihin, stay uppeihin, niin toisaalta en ihmettele..
Mutta ite en pystyis pukeutuun vaippoihin, jos mieheni semmosta toivois :?
 
M

miner

Vieraileva tähti
#10
kiinnostavaa löytää cosmopolitanista keskustelua vaippafetissistä ja adult baby jutuista :) tuntuu että tämä fetissi on ehkä yleisempi kuin miltä se tuntuu, erona vain se, että useimmat tapaavat salata koko homman koska aihe on paljon hävettävämpi kuin vaikkapa jotkut piiskausjutut.

kuulisin mielelläni lisää kommentteja aiheesta kiinnostuneilta, myöskin että onko kumppania tai kaveria löytynyt jonka kanssa jakaa tämä fetissi.

itse olen tähän asti saanut yksin harrastella näitä juttuja, mutta toivon että löytyisi tyttö tai poika jonka kanssa voisi leikkiä :)

rohkeasti vain kirjoituksia arvon kosmopolitaanit!
 
J

Jennana

Vieraileva tähti
#11
TaskuMyy sanoi:
Täysin OT:nä, tietyn kunnioituksen ihmisiä ja heidän asioitaan kohtaan voisi säilyttää .. Kukaan ei minun tietääkseni ole räkättänyt sinun asioillesi. Hensku esitti kysymyksensä asiallisesti, odottaa varmaankin asiallista vastausta.

Tuossa edellä sanottiin tuosta, että kivakun tämmöisellä foorumilla puhutaan myös asioista jotka eivät ole niin esillä, vaikka yleisiä ovatkin. Mä olen tässä samaa mieltä.
Vaipoilla leikkiminen sinänsä ei minua kiinnosta, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Musta ois kiva kuulla tästä aiheesta lisää, ehkäpä sitä innostuisi kokeileen jotain uutta. Miner on ilmeisesti harrastellut, kertoisitko sä tarkemmin yleisesti ?
 
D

Disaster

Vieraileva tähti
#12
Jennana sanoi:
TaskuMyy sanoi:
Täysin OT:nä, tietyn kunnioituksen ihmisiä ja heidän asioitaan kohtaan voisi säilyttää .. Kukaan ei minun tietääkseni ole räkättänyt sinun asioillesi. Hensku esitti kysymyksensä asiallisesti, odottaa varmaankin asiallista vastausta.
Samaa olisin minäkin sanonut. Lapsellista.

--

Mä olen katsonut aiheesta joskus dokkarin, joten ei tämä aihe ihan täysin yllätyksenä tullut.. Niin, mieltymyksiä on monia. Sun pitää vain valita että miellytätkö poikaystävääsi tässä asiassa vai kieltäydytkö kauniisti. Kyllä hän varmasti ymmärtää, koska on tästä asiallisesti keskustellut eikä ole vaatinut mitään.. Itse en varmaan pystyisi, koska ei ole minkäänlaista kiinnostusta tähän, en edes kumppanini takia. Mutta, puolensa kummassakin. Mä kysyn ihan mielenkiinnosta, että haluaisiko poikaystäväsi sun pitävän vaippaa vain seksileikkien yhteydessä vai enemmänkin? Sitten menee mun mielestä yli jos sun tarttee ottaa se ns. elämäntavaksi, ja sellaista on mun mielestä kohtuutonta edes pyytää.
 
M

miner

Vieraileva tähti
#13
Jennana sanoi:
Tuossa edellä sanottiin tuosta, että kivakun tämmöisellä foorumilla puhutaan myös asioista jotka eivät ole niin esillä, vaikka yleisiä ovatkin. Mä olen tässä samaa mieltä.
Vaipoilla leikkiminen sinänsä ei minua kiinnosta, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Musta ois kiva kuulla tästä aiheesta lisää, ehkäpä sitä innostuisi kokeileen jotain uutta. Miner on ilmeisesti harrastellut, kertoisitko sä tarkemmin yleisesti ?
Juu, minulla vaipat on olleet harrastuksena jo pitkään, koin viehätystä niihin jo lapsena ja silloin tällöin kähvelsin pikkusiskon vaippoja itselleni yöksi, ja juu, käytin niitä myös pissaamiseen ja kakkaamiseen! Se vain tuntui hyvältä ja tykkäsin siitä lapsellisesta tunteesta mikä siitä seuraa. Ja tuntuihan se tosi tuhmalta, välillä hävetti kovasti mutta palasin aina vaippoihin uudestaan. Hauskaa sikäli että vaippa toimii minulle turn-onina seksuaalisesti, mutta yhtälailla vaippa on pehmeä ja lämmin ja siitä tulee tosi turvallinen ja mukava olo :wink:

Nykyään vaippailen aika usein kun asun yksin, mutta harmittaa kun tämä fetissi on kuitenkin niin harvinainen ja "hävettävä" ettei samanhenkisten löytäminen ole todellakaan helppoa. Parille kaverille oon tästä kertonut, ja toinen on jopa kokeillut ja kertoi tykänneensä, vaikka hänelle kyse ei ollut mitenkään seksuaalisesta asiasta. En tiedä onko itseasiassa jatkanut harrastusta... pitääpä kysyä ensi kerralla, kjäh kjäh.

Wikipediassa on artikkeleita aiheesta, esim. http://fi.wikipedia.org/wiki/Vaippafetisisti ja laajemmin http://en.wikipedia.org/wiki/Paraphilic_infantilism

En tiedä selvensikö tämä, mutta meitä on moneksi! :) Jos aihe kiinnostaa niin YV:tä voi laittaa, tai sitten hakea apteekista pari näytevaippaa. :p
 
M

miner

Vieraileva tähti
#14
Ja siis täsmennetään vielä että mulla tämä on aina liittynyt alunperin housuun pissaamiseen tai kakkaamiseen (sori jos joku kokee tämmöisen ällönä, ymmärrän kyllä, eikä tarvitse välttämättä lukea jos inhottaa...) jonka koin tuhmimpana juttuna mitä voi tehdä! Ja kun ymmärsin että voisin tehdä jutut vaippaan niin siitä kaikki lähti. Myönnän että tämä juttu nolottaa nytkin, mutta tuntuu vain niin hyvältä :roll: :oops: :p

Kiinnostaisi tietää onko muita tyttöjä (tai poikia!) jotka päästävät välillä housuun...
 
T

TaskuMyy

Vieraileva tähti
#15
miner sanoi:
tuntuu että tämä fetissi on ehkä yleisempi kuin miltä se tuntuu, erona vain se, että useimmat tapaavat salata koko homman koska aihe on paljon hävettävämpi kuin vaikkapa jotkut piiskausjutut.
Toi on muuten totta!
Yleensä semmonen ns. outo asia onki yllättävän yleisempi kuin uskoisikaan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Ei asialle voi mitään.. Kokeilin itse joskus vaippoja ja nyt olen niihin täysin koukussa.. En voi lopettaa niiden käyttämistä vaikka kuinka haluaisin.. Olen kokeillut lopettamista, mutta vaippoja on vain pakko saada.. Vaippoihin pissaaminen tuntuu vain niin hyvälle.. Märkä vaippa on todella parasta!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Yllättävää että tästäkin asiasta voi keskustella ilman että heti "ammutaan" olen itsekkin yrittänyt luopua moneen otteeseen, mutta koska olen yksin elävä ei minun asiani kuulu kellekkään...siis tarkoitan että elämänfilosofiani on se että jos et vahingoita ketään...niin mikä siinä on niin väärin...meillä on yksi elämä...miksi en nauttisi siitä jos tiedän miten...? Olisin todella onnellinen jos löytäisin naisen joka omasta tahdostaan tekisi minusta "vauvansa"...en usko että sitä tulee koskaan tapahtumaan mutta...jaksan silti toivoa...:)
Rakastakaa toisianne, elämää tämä vain on...:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Vierailija: miner" time="02.03.2009 klo 02:25 sanoi:
Ja siis täsmennetään vielä että mulla tämä on aina liittynyt alunperin housuun pissaamiseen tai kakkaamiseen (sori jos joku kokee tämmöisen ällönä, ymmärrän kyllä, eikä tarvitse välttämättä lukea jos inhottaa...) jonka koin tuhmimpana juttuna mitä voi tehdä! Ja kun ymmärsin että voisin tehdä jutut vaippaan niin siitä kaikki lähti. Myönnän että tämä juttu nolottaa nytkin, mutta tuntuu vain niin hyvältä :roll: :oops: :p Kiinnostaisi tietää onko muita tyttöjä (tai poikia!) jotka päästävät välillä housuun...
on minkäs ikäinen olet
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Itsellä on myös vaippa fetissi, kirjoittele 1hemmo2@gmail.com
T21v mies :)
kiinnostavaa löytää cosmopolitanista keskustelua vaippafetissistä ja adult baby jutuista :) tuntuu että tämä fetissi on ehkä yleisempi kuin miltä se tuntuu, erona vain se, että useimmat tapaavat salata koko homman koska aihe on paljon hävettävämpi kuin vaikkapa jotkut piiskausjutut. kuulisin mielelläni lisää kommentteja aiheesta kiinnostuneilta, myöskin että onko kumppania tai kaveria löytynyt jonka kanssa jakaa tämä fetissi. itse olen tähän asti saanut yksin harrastella näitä juttuja, mutta toivon että löytyisi tyttö tai poika jonka kanssa voisi leikkiä :) rohkeasti vain kirjoituksia arvon kosmopolitaanit!
[/quote]
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Mä olen pienestä saakka tykänny vaipoista. en tiedä mistä johtuu mutta mua ne kiihottaa kovasti ja yksin minäkin oon näitä leikkejä harrastanut :/ en kyllä uskaltaisi kenellekään kertoa. jos ois miesystävä niin pelkäisin liikaa että se pakenis jos kuulisi :/