Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ÄÄÄÄ olen ihastunut ja pahasti

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ihastun harvoin, mutta kun ihastun se ei hevillä unohdu. Tutustuin tähän poikaan jo joskus vuos sitten.. menin pari kertaa baarista sen luo yökse ja pussailtiin jne.. Ainoa asia missä uskalsin selvinpäin tehdä aloitteen oli lähettää kaveripyyntö, jonka hyhväskyikin. No, se sitten vähän jäi, aattelin että ei se musta oo kiinnostunut, annoin asian olla. No, viikonloppuna törmättiin taas ja päädyin sen luokse yöksi. Jotenkin tuntuu ettei se vieläkään haluu tutustuu muhun paremmin, mutta mää vaan tykkään siitä niin ja ääää. En tiiä miks, mutta on se vaan niin ihana...
Mutta ehkä pitää vaan unohtaa se ja jatkaa eteenpäin, vaikka mietinkin sitä koko ajan. Ei se musta kuitenkaan tykkää...Enkä tietenkään uskalla kysyä mitään hältä... Mutta ajattelin nyt kuitenkin tulla jakamaan asian kanssanne. =D Että olkaa hyvä vaan.