Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ääh..vaikeeta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Haluaisin kysellä ulkopuolisten mielipiteitä. Eli, olen ollut parisuhteesa suhteessa n. 4 vuotta pojan kanssa. Alussa kavereita ja sitten säädetty ja välillä erottu..ja palattu yhteen..viimeksi erosimme 2013. Palasimme yhteen pari kk sen jälkeen ja kaikki perus hyvin, vaikkei useammin nähty.. Nyt n. Kk sitten sanoi haluavansa "omaa aikaa ja tilaa" ja silti osoitti mustasukkaisuuttakkin välillä, kysyin olemmeko yhdessä.. Ja sitten ei yhtäkkiä osannutkaan vastata. Näimme vähän aika sitten, ja pussasimme ja yritimme jutella, sanoo että "haluaa olla, mutta haluaa omaa rauhaa, eikä osaa päättää mitä tahtoo".. En jaksanut odottaa vastausta ,vaan sanoin että "ei olla sitten yhdessä, kerta et osaa päättää.." sanoi, että molempien on hyvä jatkaa eteenpäin.. Mutta tämä tuntuu ihan sika pahalta..koska sanoi kuitenki haluavansa olla yhdessä.. Vaikea päästä yli, kun niin monesti hän on aina loppupeleissä tullut ottamaan yhteyttä minuun.. Ja ei kuitenkaan itse sanonut, että "ei olla yhdessä" Mitä teen??