Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Äiti Amma ja petos!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Äiti Amman halaus tarkoittaa sanskriitinkielellä darshan, joka tarkoittaa pyhän kohtaamista. Pyhän kohtaamisessa palvoja menee temppeliin, jossa hän saa siunauksen jumalankuvalta. Toisin sanoen äiti Amma on pyhä jumalallinen (jumala) joka antaa siunauksen halauksen kautta. Epäjumalanpalvelus-uskonnoissa olevissa temppelikulteissa ihminen ei voi mennä jumalan luokse tyhjin käsin, vaan hänen on vietävä lahja jumalalle. Amman tilaisuuksissa ihmiset ojentavat hänelle mm. kukkia ja omenoita, joita tilaisuuksissa myydään. Tämä ele viittaa selkeästi siihen, että Amma pitää itseään jumalana. Amma-liikkeen opetuksen mukaan äiti Ammanin sylissä istuva on siunaustilaisuudessa, jossa vastaanotetaan Ammasta säteilevää rauhaa ja rakkautta. Itse asiassa Amma toimii energiansiirtäjänä, jossa pahuuden henkivallat koskettavat ja vaikuttavat ihmisiin Amman kautta.

Amma-liike kulttiin sitoudutaan syvemmin meditaatiovihkimyksen kautta, jossa Amma antaa henkilökohtaisen mantran sekä ihmiselle uuden nimen. Amma-liikkeen mukaan mantraa annettaessa otetaan huomioon mitä uskontoa ihminen edustaa, sillä ihmisen ei tarvitse vaihtaa uskontoaan. Tässäkin piilee petos ja eksytys. Hindulaisuus opettaa, että se sisältää kaikki maailman uskonnot, mutta muut uskonnot ovat kuitenkin hindulaisuuden vähemmän kehittyneitä muotoja. Kun otat vastaan Amma-liikkeen opetuksen, niin he opetuksissaan pitävät hindulaisuutta kaikkein parhaana uskontona ja opettavat ihmisiä hindulaisuuteen, vaikka he sanovatkin, että ihminen saa pitää oman uskontonsa. Amma-liike puhuu ja opettaa, että kaikki uskonnot ovat samanarvoisia, mutta kuitenkin he uskovat hindulaisuuden olevan paras kaikista uskonnoista.

Amma-liikkeestä irtautuneet ihmiset ovat sanoneet, että heille sanottiin että he saavat pitää oman uskontonsa, mutta mitä pitemmälle he menivät ammalaisuudessa, niin he alkoivat etääntymään omasta uskonnostaan (jotkut erosivat uskonnoistaan tai uskosta Amman takia) tai uskostaan ja he alkoivat lähentymään amma-liikkeen hindulaista opetusta. Tämäkin todistaa sen, että Amma-liike pettää ja huijaa ihmisiä vaihtamaan uskontoa tai uskoaan amma-liikkeen hindulaiseen opetukseen.

tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/aitiamma.html