Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

18v synttäreistä! :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs, täytän tässä ensi kuussa (vihdoin:D) kahdeksantoista, ja mietin miten sitä juhlistaisi. Varmaankin kutsun meille noin 10-12 kaveria, ja illan päätteeksi suunnataan baariin niiden kanssa, joilla on ikää. Mutta.. Mitään ideoita mitä täällä meillä ollessamme voisi tehdä? Ajattelin saunailtaa halukkaille, ja veljeni lupasi jäädä kotiin grillaamaan meille. Jotakin boolia ajattelin vääntää, mutta siihen ne ideat oikeastaan loppuukin. Jollakulla jotakin ehdotuksia? Olisin todella kiitollinen! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itse pakkasin 2 autollista kavereita mukaan ja lähdin poikaystävän isovanhempien mökille. Illan ohjelmassa mm. singstar, juomapeli, sauna, yleinen höpöttely, syöminen ja näin :) ei siihen kovin paljon ihmeitä tarvita - musiikki soimaan ja tanssilattia pystyyn! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Syömistä, juomista (&juomapelejä), laulamista, tanssimista ja juttelua jne. muuta perustoimintaa... :D Ja turha tollasista huolehtia, kyllä se siitä lähtee luistamaan ainaki viimeistään, ku kaikilla on päät täynnä! :)