Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Aasialainen kosmetiikka, kokemuksia?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko täällä muita kellä olisi kokemuksia Aasialaisesta kosmetiikasta? Minua kiinnostaisi aihe paljonkin ja tekisi mieli tilata kaikenlaista sieltä toiselta puolelta maapalloa hintojen ja laadukkuuden takia.
Olen saanut ensikosketuksen koko hommaan tilaamalla ebystä Missha- merkkisen bb voiteen, sävy 21 mikä ainakin minun vaaleaan ihoni väriin sulautuu kuin unelma eikä jätä rasvaista tunnetta kasvoille. Peittävyys on keksipeittävä (mulla on arpia), mutta ihosta jäi niin luonnollinen tunne että innostuin tästä aiheesta suunnattomasti. Kesää ajatellen tilasinkin saman merkin bb:n tummempana sekä Innisfree merkkisen bb:n mikä lupaa olla jopa uimisen kestävä...
Mua kiinnostaisi muiden kokemuksia noista merkeistä, sekä muista aasialaisista tuotteista, ripsiväreistä ja etenkin myös meikkivoiteista/puutereista.
Toivottavasti joku ainakin olis kokeillut näitä ja jakais mielipiteensä niistä täällä =)