Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Abortin vaihtoehdoista ei juuri puhuta

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Abortin tehneiden itsemurhariski on kolminkertainen. Masennus ja itsesyytökset voi vaivata lopun elämää. Neuvolassa pitäisi kertoa Itu-projektista, siellä saa tukea. Vauvan voi synnyttää ja hoitaa tai antaa adoptioon:kukaan ei ole katunut synnyttäneensä, vaikka antaisi adoptioon.  Suomessa hoitohenkilökunta saa potkut jos ei suostu abortoimaan. Muissa Eu-maissa on henkilökunnalla on oikeus kieltäytyä elämän lopettamisesta. Silti kaikki abortit kyllä tehdään haluaville. Suomessa Gynegologit pakotetaan jo opiskeluaikana tekemään abortteja. Suurimmat abortoitavat vauvat on suurempia kuin pienimmät henkiinjääneet keskoset.Pienimmilläkin sydän jo lyö, heillä on kädet, jalat, pää ja tuntoaisti. Miettikää, miten traumaattista on surmata vauva. Allekirjoita PIAN kansalaisaloite: www.omantunnonvapaus.fi, jotta Suomessakin voisi valmistua kätilöksi, gynegologiksi, lääkäriksi, sairaanhoitajaksi ja hoitajaksi tarvitsematta tappaa. Asialla on kiire, palautus on 23.11 KIITOS!