Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ahdistavaa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs olin jo aiemmin avautunut mieheni puuhista.
Harrasti pornon katselua ja piti omia alastonkuvia netissä. Entisestä suhteestaan ja itsestään. Kävi kehumassa muita jne. salaa ja huijasi asioissa minua..Noh nyt on kaikki tunnukset poistettu jne.
Mutta on alkanut ahdistaa nämät asiat..Onko normaalia että asiat palaavat unien kautta mieleen? Olen monet yöunet menettänyt sen takia..Nyt asiat on miehen kanssa omasta mielestäni kunnossa mutta on alkanut epäilyttämään ja muutenkin.
Olenko ihan hullu? ollut jo melkeen 2kk niitä miettimättä ja ne palaa takaisin.
Miten sen ajatuksen saisi pois?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tietysti nuo asiat tulevat uniin jos ne häiritsevät sua, koska ne on alitajunnassa koko ajan. Eikä se oo hulluutta ku ihan luonnollinen asia, jos jokin tuntuu pahalta eikä sitä saa purettua ulos, todennäköisesti se tulee uniin ja niin edelleen. Eikä se ajatus lähde jos et voi luottaa siihen mitä miehesi tekee netissä tai yleensäkkin, jos et ole paikalla. Tohon auttaa oikeestaan vaan puhuminen ja se että vois oikeesti luottaa toiseen. Tsemppiä sulle, kannattaa puhua! :)