Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Aiheeton pelko ahdistaa!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tarvisin todella kipeesti järjen ääntä...

Harrastin seksiä erään tuttuni kanssa pari viikkoa sitten, emmekä käyttäneet kondomia. Sain parin päivän päästä flunssan (perheessä oli ollut flunssaa juuri), ja tyhmyyttäni googletin oireitani (ei kannata!)... Tietysti silmään pisti että HIV:n oireet ovat flunssankaltaisia. Kuitenkin on käytännössä mahdotonta, että mulla olleet oireet johtuisivat kyseisestä taudista, sillä oireita näkyisi vasta viikon tai useamman kuluttua, jos ollenkaan.
Mikä parempaa, erinäisten seikkojen perusteella on myös käytännössä mahdotonta että pojalla olisi HIV.

Oon tutkinut kaikki tilastot mitä netistä löytyy, ja selvitinpä senkin että jos pojalla jotenki ihmeenkaupalla olisi HIV, tarttumistodennäköisyys olisi 1%:n luokkaa eli aivan häviävän pieni!

En vaan pääse eroon koko typerästä hiv-ajatuksesta. Meen joka tapauksessa testauttaan ihan periaatteesta nää peruskaurat eli klamydiat jne. kohta : /

Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa? Kertokaa, miten saan mielenrauhan tästä luulosairaudesta. Hävettää ja rasittaa tää pohdiskelu.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mee varmuudenvuoks testeihin. Sillä saat varmistettua ja myös rauhan itsellesi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hiv:n voi testata aikaisintaan 3kk jälkeen, silloin veressä vasta näkyy onko muodostunut vasta-aineita.. Eli tuntuis hassulta odottaa paniikissa neljännesvuosi kun kuitenki on kyse mun ylireagoinnista. : /
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Terve! Itse olen aivan samanlainen paniikki-ihminen kuin sinäkin. Minulla oli myös todellatodella iso paniikki kun menin harrastamaan seksiä vieraan kanssa ja kondomi puhkesi. Kuitenkin kävin kaikissa sukupuolitautitesteissä ja vielä myöhemmin gynekologilla peruskäynnillä. Muistan jännittäneeni sukupuolitautitestien tuloksia aivan mielettömästi, mutta kaikki negatiivisia.

Kehottaisin sinua menemään kuitenkin testeihin, vaikka todennäköisyys onkin Todella pieni. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jep, testeihin menen joka tapauksessa. Onneksi tässä pari päivää lisää märehdittyäni oon lähes saanut ajatukset pois tuosta järjettömästä Hiv:stä, et nyt taas ihan hyvä normifiilis :).
Tulipahan säikähdettyy sen verran että tulee oltua kunnolla jatkossa!