Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ajeletteko alapäänne?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Muutamassa keskustelussa on ohimennen sivuttu alapään ajelua ja haluaisin tietää kuinka moni ajelee alapäänsä ja ajeleeko kokonaan vai vain osittain? Ja kummasta miehenne pitävät enemmän (miehet saavat tietysti kertoa oman näkemyksensä)?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Niin itse tosiaan en ajele muuta kuin bikinirajan ja vähän lyhentele karvoitusta (mikä ehkä kuulostaa hassulta :D).
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#4
kokonaan tai sit jätän sellasen "vauhtiviivan". mutta heitettiin poikaystävän kanssa jotain ihme läppää ja se pyysi että lopetan karvojen ajelun, no, nyt sitten katsotaan mitä poikaystävä tykkää kun karvat alkaa rehottaa! :D (ei ole kuulemma nuollu karvapillua joten nyt saa kokee sen :DD)
 
G

Gimli

Vieraileva tähti
#5
Kokonaan ajelen tai sitte jätän siihen jonku kivan kuvion :D ja poikaystävä tykkää kyllä enempi ajellusta, mutta eihän tuo ole valittanu jos on jääny sheivaamatta :D
Tosin minusta ajeltu on huono harrastukseni takia.. Minulla on oma hevonen ja sänki hankaa pahasti kun ratsastaa..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Itseäni häiritsee varsinkin karvat häpyhuulissa ja ajelen ne aina pois ja ihan miestäni ajatellen myös, en minäkään haluaisi karvoja nuoleskella! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
No ajelen kyllä kaikki pois, ihan sen takia että on paljon siistimpi ja mukavampi olo kun ei oo karvoja ollenkaan.

Sokerointia haluisin kokeilla mutten oo vielä saanu aikaseksi. : >

Ja näin äkkiä voisin heittää että ainakin toi oma mies tykkää enemmän ajellusta : P
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Mä en voi ajella kaikkia pois ku tulee niin kauhee sänki heti et se kutina on jotain ihan kamalaa ja ihottuma heti siihen perään sit kans... ._.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
mäkin ajelen osittain, vaan bikini rajat ja lyhennän sitten muuten :) poikkis sanoi että sillee on sen mielestä just hyvä, kokonaan "kaljusta" tulee kuulemma vähän kakaramainen fiilis jos oikein ymmärsin :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Ajelen kainalot
(joiden ajamatta jättämistä voisi joskus jopa kokeilla)
Jalat jätän mielummin ajelematta, koska se turhauttaa. mitä suotta.
alapään bikini alueen pidän siistinä ja 'lyhennän' :D
(totta kuulostipa hassulta)
Joskus aijemmin inspiroidui sinkkuelämän samanthan seikkailusta jossa seksikumppani ajeli neidille hauskan muodon alapäähän, ajattelin kiusallani kokeilla joskus. Yllättää.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Itse tällähetkellä vain siistin bikinirajaa.. Kerran ajelin kaikki pois, mutta sänki kasvo aika nopeesti takasin ja kutisi aika inhottavasti.. Mies kyllä tykkäis posliinista mutta en tiedä onko se kutina vaivan arvosta.. Onko vinkkejä miten sais hyvän lopputuloksen joka kestäis edes hetken aikaa (sillon voisin jopa kestää kutinaa jos pysyis posliinina edes vähän kauemmin kun päivän...) Itse oon nyt kokeillu höylällä ja sit oon siistiny ihan sellasella karvanpoisto vaahdolla..
 
M

megara

Vieraileva tähti
#15
miten sheivattuun alapäähän (lähes kaikki pois) saisi jonkun neutraalin mutta hyvän ''kuvion''? omani näyttää vaan natsiviiksiltä, enkä osaa/uskalla keksiä mitään kuviota
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Jos haluaa ottaa kaiken pois, ehottomasti suosittelen kosmetologin tekemää brassia. Kestää pari viikkoa, eikä ees kutise paljoa takaisin kasvaessa. Ja näyttää hyvältä! Poikaystäväni tykkäsi kyllä kovasti, kun kesällä kävin aina sokeroinnissa, mutta sanoi myös itse, että jos olis aina kaikki pois, saattaisi hänkin kyllästyä, eikä enää innostuisi niin paljon kuin nyt. Siispä pääsääntöisesti sheivaan häpyhuulet ja nypin pinseteillä kolmion.