Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ajoin ojaan autolla....

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli siis ajoin äsken autolla ojaan ......
Ei tässä muuta mut en tiiä kannattasko käydä lääkärissä ku toi turvavyö tossa rintojen välissä teki pahaa jälkeä ja sattuu vetää syvään henkeä ja nauraa .....
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Muistatko tapahtuman kokonaan? On mahdollista että esim. selkärankaasi on tullut vaurio jos on tullut nopea isku. Sinuna kävisin kuvauttamassa yläruumiin, luultavasti lääkärisetä kuuntelee stetoskoopilla, mutta vaadi kuvausta ellei itse tajua sitä. Monia ihmisiä on kuollut siihen että on luullut että kaikki on hyvin mutta nikamia selästä mennyt ja kuollu. Ensiapuun mars!! Aina kannattaa olla varma tommosista asioista!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Käy vaan ihan varmuuden vuoksi lääkärissä. Tämä senkin vuoksi, jos pitää vakuutuksesta korvaksia hakea. Suhtautuvat varsin nihkeästi siihen, että tapahtuman jälkeen haetaan korvauksia, ja ei ole mitään "näyttöä" vammoista tai siitä että ne tuli onnettomuudessa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hei!

Minäkin ajoin tuossa kesällä autoni ojaan katolleen.

Toinen puoli niskasta oli turvoksissa monta päivää ja päässäni oli kuhmu. Käteeni sain tikkejä ja se oli kipeä monta viikkoa (ja tosi turvoksissa!). Ambulanssi vei minut tikattavaksi, eivät he tutkineet minua ollenkaan, kysyivät vaan että sattuuko minnekkään... nyt kun kolarista on jo monta kuukautta, niin tuntuu että käteen jäi lasinsiruja... välillä todella kipeät arvet...

Minullakin oli pitkään turvavyön kohdat kipeät ja mustelmilla. Hengittäminen sattui. En valittanut kenellekkään ja kipu meni ohi ajan kanssa. Mutta selkääni jäi jotain vammoja kolarista, välillä sattuu lapaluiden alle todella paljon... pitäisi varmaan näyttää jollekkin.