Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

alapään kutina

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tajutonta, ehkä jopa 2-3 vuotta kestänyt vaiva mikä ei vaan lähde ... Gynellä olen maininnut ja määräsi jotain rasvaa missä oli kortisonia, käytin tismalleen ohjeiden mukaan mutta ei vaikutusta. Myös herpeslääkettä käski kokeilla mutta eipä sekään toiminut.
Vain siis vasen puoli kutiaa, ihan häpyhuulesta peräaukkoon asti ja mahdotonta olla öisin unissaan raapimatta. Iho todella kuiva vasemmalta puolen. Muutama kuiva näppylä myös siellä. Oikea puoli täysin normaali.
MIKÄ VAIVAA ? raapimisen takia tulee haavaumia ja haavaumat kutisevat öisin yhä enemmän ja etenkin virtsatessa ja suihkussa .... Kiusallinen vaiva nukkuessa poikaystävän kanssa yhdessä... olen tosiaan siis 18 vuotias vasta ja koittanut bepanthenit ja vaseliinit ja kaikki maholliset vuosien aikana. yritän aina kotona olla ilman alushousuja ettei mikään hinkaisi...
onko täälä joku kärsinyt samasta ?