Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

alapään sheivausss

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
okeiii.. miten ihmiset poistaa alapääkarvansa tai siis oon kuullu et useet normi höylällä sheivaa, mut eikös se oo aika vaivalloista ja eikö karvat kasva heti takasi??

ja miten monet ees ajelee karvoi pois ees vähän??

:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mä oon ihan höylällä sheivannu mut sen jälkeen tulee hirvee kutina alapäähän. Osaisiko joku kertoa miten saa sheivattua niin ettei tuu mitään kutinaa? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itse sheivaan ihan perus höylällä. Ei ole kovin vaivalloista vaikka joutuukin tekemään usein sillä heti seuraavana päivänä on pieni sänki.

Kutinaa sain rajoitettua sillä että käytän eri höylää kuin säärien ja kainaloiden sheivaamiseen.
Kutina kuitenkin johtuu suurimmaksi osaksi siitä kun karva alkaa taas kasvamaan eli kutinaa ei pysty täydellisesti välttämään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
no niin mäkin oon tehny mutta inhottavaa ku heti kasvaa takasii :s
käytättekö muute jotai saippuaa vai vaahtoo ku höyläl sheivaatte? oon miettiny että voiko käyttää ihan vaik jotai miesten partavaahtoo tyyliin? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Sheivaan useaan kertaan viikossa. Kutinaa vähentää ihon kuoriminen. Kuorinta"hanskalla", vaahtona kannattaa käyttää ihan intiimialueelle tarkoitettua...olisikohan easy shavin' ollu nimeltään. Partavaahto saattais tehä aika ikävää limakalvoille joutuessaan. :D

Oon aatellut jossain vaiheessa mennä vahattavaks, sais vähän pidemmän välin siihen kun karvat rupeaa kasvamaan takas. Mutta ei se sheivaus niin vaivalloista oo, siinä suihkureissullahan se menee samalla ku sääret ja kainalotkin. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
mäki haluisin koklaa tota vahausta. tietääkö kukaan ns hyviä vahauspaikkoja ja että paljon se suunnillee maksaa ?? :O
:D:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Mä oon ainaki sheivaillu ihan perus höylällä, ja yleensä aina suihkun yhteydessä.

Oon ite kyl harkinnu et vois ostaa sen RFSU:n Easy shavin putelin, mikä on ihan tarkotettu just intiimialueen sheivaamiseen, kun se on semmosta läpinäkyvää (ei vaahtoa) ja PH-arvoltaan juuri oikeanlaista.

Ja sit se RFSU:n After shave -aine vois vissiin olla kans siinä mielessä hyvää, et ei tulis niitä punasia näppylöitä, mitä yleensä ajelun jälkeen on useesti ja kaippa se vois kutinaakin hillitä, mut se siin vaa on tyhmää, ku on aika kalliita omasta mielestäni nuo putelit, mitä oon kaupassa aina kahtellu nii on melko hintavia et en oo tohtinu ostaa toistaseks vielä.. :D Mutta kai ne säilyis, kun en määkää niinku "liian ahkera" oo sheivaamaan itteeni.
 
T

Teebo

Vieraileva tähti
#11
Huomasin, että sheivausvaahdolla kutina helpottaa pikkusen, ja lopputulos on siistimpi =) Inhoan sänkeä, mutta jatkuva höyläys rasittaa ihoa liikaa -pitäisi kokeilla sitä vahausta Ü
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Kyllä noi aineet kannatta ostaa vaikka onkin hieman hintavia. Varsinkin se pieni purkki mutta on se mulla ainakin ollut sen arvoista :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Joo itsekkin suosittelen ostamaan nuita aineita, vaikka hieman hintavia ovatkin. Itselläni ainakin ovat olleet ihan riittoisia ettei tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Itsellä meni hermot sheivailuun, jolloin päätin nyppiä pinseteillä karvat veks.

Vaatii hermoja ensimmäisillä kerroilla - mutta esim. telkkaria katsoessa menee "huomaamatta" - roskis vaan viereen :) Kasvaa kerta kerran jälkeen harvempana takaisin ainakin mulla. Ja kun pari kertaa on nyppinyt "kaikki" yhteen menoon niin sitten melkein riittääkin, että aamulla tai illalla katsoo että onko jostakin puskenut karva tai pari ja nyppää ne saman tien pois - niin ei tartte käyttää pidempää aikaa kerrallaan.

Helpointa toi nyppiminen ainakin mun mielestä on silloin kun ei ole ihan sänki vaan vähän pidempi.. joku 3-5 mm?

Ja siis ekoilla kerroilla myös sattuu eniten, nykyisin ei tunnu oikein miltään enää. Keväästä saakka olen siis nyppinyt. Ja sänkeä ei sinänsä tule - ja karvat on "pehmeämpiä" kun ovat kokonaisia eikä vaan "poikki" kuten sheivatessa. Vähän on ollut ongelmaa ku joskus kasvaa joku karva sisäänpäin, mutta kuorinta auttaa siihen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
mä en ees pysty sheivaa joka päivä, mun pitää aina odottaa et karvat kasvaa varmaa viikon ennenku voin sheivaa ku muuten sattuu sheivaaminen, tulee verta ja punasia pisteitä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Suosittelen suuresti sokerointiin menoa!
Maksaahan se aikalailla ja on aika kivuliasta,
mutta pääsee siinä helpommalla ja kun käy säännöllisesti
niin ei tarvii käydä kun 5vk:n välein. Tottakai yksilöllistä tuo
väli, mutta tuo on aika perusväli sellaiselle joka on muutamia
kertoja jo käynyt. Karva vaalenee ja ohenee kertakerran jälkeen.
Jos jostain en luovu niin tuosta sokeroinnista!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Joo tä on se ikuinen ongelma aihe. Ainakin itellä jos sheivaa aina kun tulee sänki, niin iho helposti menee rikki niistä kohdin mistä karva kasvaa ja joskus niistä kohdista tulee verta. Ostin RFSU:n after shave intiimialueen geeliä. Ensinnäkin se haisi pahalle, sisältää alkoholia joten viilentävän tunteen lupaava geeli muuttui kyllä todella tuskaiseksi kirvelyksi ja poltteluksi. :s

Oon miettiny että eikö veet:illä ole sellaista geeliä, jota levitetään karva-alueelle, annetaan vaikuttaa max 6min että karvoista tulee ihan pehmeitä/heikkoja ja otetaan pois terättömän höylän kanssa niin, ettei iho vahingoitu mitenkään. Mahtaiskohan toi toimia?? :)

Ainakin mun mielestä alapään sheivaus on aika epämiellyttävää, mut silti haluan sen aina tehdä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Siis ihan perus kosmetologi/kampaamoista eli kosmetologi paikoista mutta kyllä ne tyyliin sirpalla vahaa sekä hairstoressa. Ja se hinta riippuu ihan siitä että millainen vahaus tulee. tuleeko vahalla/sokerilla tuleeko pelkästään alapää vaiko sääret kainalot, Hinnottelu menee ihan alueen mukaisesti.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Määkin ihan perus höylällä, sellasen sheivailugeelin kanssa mutta monesti ihan ilmankin. Se kutina on kyllä vaiva, mutta sen jälkeen kun aloin käyttää RFSU:n jotain after shave- voidetta se on kyllä vähentyny. Eikä se puteli muistaakseni ollu mitenkään pahanhintanenkaan.