Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Albertin viehätysvoima

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Charlene näyttää surulliselta. Mies seisoo hymyillen naisen vierellä, kuin kaikki olisi hyviin ja ennallaan. Charlene katsoo miestään hetken, antaa katseen lipua pitkin tulevan miehensä kasvoja, ihossa on elämän jälkiä. Rypyt koristavat ruhtinaan pyöreitä poskia. Nenänpää on pallonmuotoinen ja iho vaaleaa kuin kerma. Kerman vaalea iho, samanlainen kuin Charlenella. Ruhtinas kostuttaa huuliaan. Moni on suudellut noita huulia, Charlene kääntää päänsä kirkkoherraa kohti. Liian moni, hän ajattelee mielessään. Onko hänen tuleva miehensä pettänyt häntä heidän viisivuotisen suhteensa aikana? Charlene on tunnekuohun vallassa. Hänen silmäkulmastaan vierähtää kyynel poskelle. Se vierii ylähuulen ylle sadepisaran tavoin sen lipuessa ikkunan lasia pitkin. Ja kuin sade, kyyneleitä valuu lisää Charlenen safiirin värisistä silmistä.

-saa kirjoittaa jatkoa =)