Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Alistuva mies

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Miten reagoisitte jos poikaystävänne tai miehenne kertoisi kiihottuvansa ajatuksesta, että olisitte hänen kuningattarensa ja hän alistuisi teille orjaksi? Ja että hän haluaisi teidän muutenkin ottavan dominan roolin suhteessanne.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Sämgyssä ei haittais yhtään :) Ja muutenki niitä rooleja voi vaihdella, et kumpi alistaa kumpaa millonki. Saa vähän jännitystä ja vaihtelua ;)

Suhteessa en kyllä jaksais sellasta. Mun miehen pitää olla mies, enkä todellakaan kauaa jaksa katella nysveröä joka ei osaa ottaa ohjia käiinsä.
 
S

siivooja m

Vieraileva tähti
#3
Minulle tuollainen suhde kyllä kelpaisi, koska minlle on ihan luonnollista naiselle alistuminen. Muttaongelmana on se, ettänaiset hluavat mieluummin tiukkaa kuria pitävän omapisen miehen kun sellaisen palvelevan ja palvojan.