Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Alkuhuuman jälkeen..

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi,

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa kohta 2 vuotta. Kaikki on hyvin ja rakastamme toisiamme, välillä vaan kaipaan sitä alkuhuuman tuomaa "jännitystä". Onko jollain muulla sama tilanne? Vinkkejä, kuinka tuota huumaa voi palauttaa?
Meillä siis todella menee hyvin, en vaihtais kultaani kehenkään <3 :)

(Tästä aiheesta saattaa olla jo topikki mutta en jaksanut montaa sivullista etsiä.. linkin aikaisempaan keskusteluun (jos sellaisen löytää) voi myös laittaa tänne :) )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moikka!

Juu, sama juttu. Itse olen pohtinut asiaa jo viimeisen kk ajan, (olemme myös seurustelleet kohta 2 vuotta) mutta tänään löysin aika osuvan linkin iltasanomien sivuilta, mikä tosiaan pisti miettimään, ettei sitä alkuhuumaa välttämättä tarvitse saada takaisin, vaikka miten ihanaa se olikin :) Pistän nämä löytämäni linkit tähän:

http://www.iltasanomat.fi/seksi-par...teeseen/art-1288336520477.html?ref=lk_is_hy_1

http://www.iltasanomat.fi/seksi-par...fb_ref=artikkeli_likea&fb_source=home_onelineHalusin myös alkuhuuman takaisin, mutta toi teksti sai jotenkin ajattelemaan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itselläni oli sama tilanne, ja mietin että miten saisin asiaan pienen muutoksen. Sit rupesin ajattelemaan,että miten me tapasimme ja mitä teimme silloin.
Elimme tämän kyseisen päivän uudelleen, ja kyllä se vähän toi "lisää jännitystä" ;)