Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Anatomia hukassa(ko?)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi! Okei, tämä on aika noloa, mutta en tiennyt mistä muualtakaan apua saisin... Olen tyttö, vielä murrosiässä ja minulla olisi muutamia kysymyksiä, toivon että osaatte auttaa. Ensinnäkin, harrastan itsetyydytystä, mikä on varmasti täysin normaalia. Mutta onko se normaalia vaikka sitä harrastaisi melkein päivittäin? Toiseksi, minulla on kyllä alkanut kuukautiset ja näin, mutta jostain syystä en yksinkertaisesti vain löydä emättimen aukkoa... Ja sisemmät häpyhuuleni ovat hyvin pienet, tuntuu että melkein näkymättömät. Olenko tosiaan vain niin tiukka, etten löydä emättimen aukkoa? :/ Ei tule kuuloonkaan että voisin käyttää tamponia, jne. Voisiko sitä jotenkin ''venyttää''? Vai vieläkö se kehittyy, kun tosiaan olen vielä murrosiässä?
Toivottavasti joku osaisi auttaa! :)