Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

APUA. ei enää kampaajalle.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mulla on ollut nyt noin puolen vuoden ajan punaiset hiukset, ja eilen lähdin värjäämään juurikasvua pois kampaajalle. Halusin säilyttää saman värin, eli punakuparin. Lopputulos : Liilamustapunaiset hiukset. Hämärässä mustat. En IKINÄ ole halunnut tällaisia hiuksia, enkä uskalla tehdä värinpoistoakaan, pelkään että se tuhoaa hiukset ihan kokonaan.
Kampaamossa kuulemma voidaan korjata väri, mutta eihän tässä voi olla muuta vaihtoehtoa kuin se värinpoisto ? (joka kuitenkin tuhoaa hiukset) Enkä mielelläni halua enää saman kampaamon käsittelyyn..

Onko mitään muuta keinoa saada takaisin ne kuparit/punaiset hiukset joista niiiiiiin pidin :(

Voiko näinkin tumma väri haalistua auringossa vähitellen vaaleammaksi, että voisi taas kuparia väriä laittaa..
ISO KIITOS sille joka vaivautuu neuvomaan. :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei auttakaa nyt joku, antaa jotain tietoa, kaikki info otetaan vastaan!

Voiko sitruunamehulla oikeasti saada vaalennettua hiusta? Jos ei laita auringon alle vaan vaikka saunassa yrittää vaalentaa.
 
S

Solange

Vieraileva tähti
#3
Kyllä sitruuna vaalentaa, mutta ei niin paljon että siitä välttämättä olis sun tilanteessa hyötyä. :S Auringossa sama, vaalentaa hieman mutta hitaasti. En oikein keksi mitään keinoa, sun tilanteessa ehkä antaisin niiden kampaajien yrittää korjata tilanteen, koska niillä on siihen sopivat aineet jotka rasittavat sun hiuksia niin vähän ku mahdollista. Hirveätä varmasti menettää se väri, mitä rakasti. :S Tää nyt oli sinänsä turha kommentti ku en tosiaan itse keksi mitään keinoa, mut jotenki aloin heti myötäelää sun tuskaa. :/ Toivottavasti saat hiukses vielä kuntoon. Tsemppiä! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
On kyllä ajatus ollut hukassa kampaajalla, jos pyysit juurivärin ja hän laittoi koko päähän uuden värin...

Ehdottomasti kannattaa pyytää korvaus ks. kampaamosta.

Kysymällä kampaajalta suoraan saat vastauksen että kannattaako värinpoisto vai riittääkö esim pelkkä väri. Vaikea on näkemättä sanoa voiko väri haalistumalla tulla punaiseksi mutta sekin on hyvin mahdollista.