Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Apua ex:n suhteen!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ouuuu, auttakaa mua! Mulla on ongelma ja se on nimeltä mun EX!
Ollaan tunnettu exäni kanssa n.3,5 vuotta. Suurin osa ajasta on ollut säätöä, ollakko vaiko eikö olla.. ja seurustelu ajasta jonkin aikaa. Noh, sitten erosimme ja oltiin joku vuosi ettei pidetty yhteyttä ja nykyään ollaan juteltu ja ollaan taas kavereita.
Itse olen nykyään onnellisessa suhteessa ja en ikinä luopuis nykyisestäni koska rakastan häntä todella paljon.
Exäni yrittää nykyään koko ajan saada mua takaisin yhteen sen kanssa ja on koko ajan että voin muuttaa hänen luokseen jne.
Tahdon olla exäni kanssa VAIN kaveri, en muuta. Olen sanonut asian hänelle monesti mutta silti hän sanoo että haluaa minut takaisin ja että rakastaa mua edelleen jne.

Ongelma tosiaan voi kuulostaa joidenkin mielestä tyhmältä tai jotain mutta itsellä ei oo koskaan ollut tälläistä ongelmaa ja nyt oon ihan solmussa tän asian kanssa, enkä tie mitä tehdä!
Jos jollain on jotain fiksui neuvoi mulle niin kiitos paljon :)