Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

apua jälkiehkäisyn kanssa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Harrastin poikaystäväni kanssa seksiä (minulle se oli kolmas kerta) kortsun kanssa oli kuitenkin ongelmia ja hain kaiken varalta jälkiehkäisyn parin tunnin kuluttua. Jälkiehkäisyn jälkeen alapäästäni on tiputellut välillä vähän veristä vuotoa, onko tämä normaalia? kuukautisen olivat juuri loppuneet, niin epäilen että ne eivät ole ainakaan kysessä. Yhdyntä oli aluksi hieman kivuliasta, niin voisiko vuoto johtua myös siitä? vai onko normaalia että jälkiehkäisyn jälkeen esiintyy vuotoa muutamina päivinä? apua kaipailisin =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei syytä paniikkiin. Jälkiehkäisy voi aiheuttaa menkkojen alkamisen uudelleen eli kertomasi on ihan normaalia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Vuoto on ihan normaalia. Yleensä se alkaa tasan viikko pillerin oton jälkeen ja kestää jonkinaikaa, riippuu. Samoin voi tulla muitakin sivuoireita, kuten pahoinvointia ja väsymystä.. tällöin saattaa käydä mielessä olisko pilleri pettänyt.