Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Apua olisko??

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkäs mun jätkäkaveri oli täs vähää aikaa tosi mukava ja kaikkee, mut eilisest lähtie se ei oo vastannu oikee viesteihi eikä puheluihinkaa ja sanoo ettei "pysty puhumaan et jos ei viestittely kelpaa ni ei sitte" . Meiän piti tällä viikolla nähdä ja kysyin joka päivä täs et koska nähtäis ni se sanoo et perjantaina eli tänään, mut kun eilen sit kysyin et voiko se olla mun kanssa ni vastaus on että "e" . Ja jos sanon tälle jätkälle että sua ei vissii kauheesti kiinnosta ni vastaus on jtn tyyliin: "haista vittu aina tota paskaa ettei mua kiinnostais." . Se ei koskaan sano mulle mitään kivaa ja kerran se jätti mut sen takia ku puhun kuulemma paskaa ja vaadin sitlä muka jtn mihin se ei pysty. Mitä helvettiä teen oikee?? Haluisin olla sen kanssa ja saada se tajuamaa vähä asioit, mut miten ku se suuttuu kaikesta? Eikä suostu ikinä selvittää mitään riitoja puhelimessa aina viesteillä, joista voi just pahentaa riitaa ku voi käsittää helposti väärin. :g