Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Apua synttäreiden/kotibileiden järjestämiseen? :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heii, rupesin tässä miettimään, että voisin ensimmäistä kertaa elämässäni järjestää kotibileet mun synttäreitten kunniaks. Mun synttärit on kylläki vasta 05.12 mutta ajattelinpa jo nyt ruveta miettiin niin kerkee säästää tarpeeks paljo rahaa :D
En oo siis ikinä ennen järjestäny minkään sortin kotibileitä, enkä oikeestaan ollukaan muutaku yhissä kaverin synttäreissä, joten ei oo kauheesti kokemusta tällasista jutuista kyllä. 
Täytän siis 23 ja vieraita tulis todennäkösesti 15-20, sekä miehiä että naisia, iältään 20-30. Onko teillä ollu jonkulaista ohjelmaa bileissä vai ihanko vaan vapaata hengailua? Pelkään vaan, että tulee sit ihan hiljasta ja tylsää ku 90% porukasta seurustelee eikä ihmiset tunne oikeen toisiaan :p 
Mitä vois tarjoilla? Kertokaa vaan kaikkii vinkkejä mitä tiiätte! :) Millaset on ollu parhaat bileet missä ootte ollu? Voisko jotain kivoja juomapelejä pelata noinki isolla porukalla? Mihin aikaan yleensä kotibileet alkaa? Piän ne joko perjantaina tai lauantaina ja tarkotus ois ensin alotella kotona ja sit myöhemmin  baariin. 
 
Kiitos kaikille ihanille!! <33