Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

apua tänne pliis!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
olen kiinnostunut yhdestä jätkästä. en siis tunne häntä, mutta haluaisin tutustua. en vaan keksi miten tekisin tuttavuutta. olen kuitenkin kallistunut viime aikoina facebookin puoleen. kertokaa miten voisin aloittaa keskustelun tämän tyypin kanssa ilman, että se tuntuisi liian oudolta. miten alottaisin siis keskustelun??
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
toivottavast joku kertois vähä neuvoi.. en ollenkaa meinaa keksii mite vois alottaa juttelun. ei ainakaa millää "moi" jutuil kannata mennä melkee tuntemattomal juttelemaa.. antais ittestää vähä kahjon kuvan:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Jos sulla on se facebookissa kaverina jo niin kattelet paikkakuntas tapahtumia ja sit vaikka kysyt että "hei tiedätsä onko se cheek perjantaina tivolissa?" "paljonkoha sinne on liput?" "joo pitäsköhä sinne mennä, ei kyllä viittis yksin" tai jotain yhtä randomia : D

ei jätkät aattele hirveen monimutkasesti eli tuskin rupee mitää "olipa säälittävä muija" - paitsi jos jätkä on tosi lapsellinen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
MUTTA, entä jos kotikaupunki on niin pieni et suurin tapahtuma on joku jumalanpalvelus?:D Täällä jumalan selän takana ei tapahdu sitten yhtään mitään. Kiitos kumminkin neuvosta! Olisiko lisää?