Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Apua, vainoharhainen(ko)!?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minä ja poikaystäväni ollaan seurusteltu vähän yli vuosi sekä selvitty monista erilaisista ongelmista. Olemme olleet jopa "erossa" koska minua häiritsi mieheni deittailu netissä erilaisten naisten kanssa sekä hän valehteli ja salaili asioita minulta.
Olemme edelleen yhdessä koska rakastamme toisiamme, mutta en tiedä olenko vainoharhainen tai onko luottamus romahtanut nollaan, koska minusta tuntuu kokoajan että mieheni salaa minulta jotakin? En saa rauhaa koska kuvittelen hänellä taas olevan netissä naisia, pelkään hänen salailevan asioita yms, kyselisin vain, onko jollain samanlaisia kokemuksia? Palaako luottamus ajan kanssa vai teenkö itsestäni näin vaan vinksahtaneen?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Minusta tuo on ihan normaalia että luottamus horjuu kerta mies on deittaillut netissä muita naisia?!

En osaa muuten neuvoa kuin puhua asiasta ja miettiä haluatko jatkaa suhdetta...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Luottamus ei palaa eikä muutu myöskään miehen käytös.. voin kertoa kokemuksella!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Luottamuksen voi saada ajan kanssa takaisin, mutta siihen täytyy kummankin nähdä vaivaa ja aikaa ja panostaa siihen. Panostaako mies suhteeseen? Yrittääkö voittaa luottamustasi? Oletteko ees puhuneet asiasta? Jos epäilet miehelläsi olevan taas naisia netissä, tee uusi profiili erillä nimellä ja iske miehesi, sillä se selviää?