Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

apuaaaa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Aloin seurustelemaan poikaystäväni kanssa tänätalvena, mutta nyt pidemmän ajan jälkeen on pieni ongelma. Alussa kiihotuin tosi helposti, mutta myöhemmin se on alkanut olemaan ''vaikeampaa''. Myös yhdyntä/sormittaminen alkaa sattua vähän ajan päästä aloituksesta, ja kipu tuntuu emättimen yläseinämässä, ikäänkuin pientä kirvelyä. Olen käynyt lääkärillä virtsakokeissa, koska epäilin itse virtsaputkentulehdusta. Testeissä ei kuitenkaan ollut mitään. Tosi rasittava ongelma, enkä nyt tiedä mistä saattaisi olla kyse...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Jospa kyse on yksinkertaisesti siitä, että harrastatte liian usein/paljon seksiä? Mulla ainaki tuntuu just siinä emättimen yläseinämässä ilkeeltä, jos on tullut harrastettua vähän rajumpaa seksiä, ja saattaa joskus mennä pari-kolmekin päivää, että voi taas kivutta jatkaa yhdyntöjä jne?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kiitti vastauksesta. Joo vois kattoo että miten sit ku pitää pientä taukoo.. :D