Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

* Arto Lauri 134.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
 Miksi Apache foorumin NETTIPOLIISI nopaperoks kysyy minulta Koraanista? Tarkoitan, että elätkö kenties sitten SINÄ sen ohjeitten mukaan? Tai luuletko, kenties minä Kristittynä? Noinmuodoin,  miksi minulla olisikaan mielipiteitä asiastasi jota emme me selvästi  KUMPIKAAN edes tunne? ( Eli kyse on TIETYSTI 100% NETTIPOLLISIN tahallinen P R O V O !)---
Eilen YLE muuten kertoi karmivan totuuden maasta nimeltään TVO... Ei kun siis SUOMI!
Koska maamme on muutettu jo Stalinin ihannoimaksi "YDIN HUMANUSTEN" yhteiskunnaksi. Jossa puolet kansasta halutaan olevan POLIISEJA ja toinen puoli heidän hakattavanaan olevia VANGITTUJA. Niin Suomessa ollaan ajamassa alas K A I K K I ammattikunnat!.. Siis IHAN KAIKKI...!!
Yksi VAIN on poikkeus. Jonka rajattomat vero rahoitteiset kiinnitykset virkoihin on YLE antamien tietojen mukaan suorastaan RÄJÄHTÄNEET PILVIIN!!
Osaatteko yhtään arvata m i k ä   ammattikunta  juuri mm. TUPLASI keräämänsä rahoitukset muutama päivä sitten?. . . . 
Joo k y l l ä ,,, ,,, Paholaisen aisanajajat, Kuninkaan "MURHAPOOLI". .. ....
Orpojen oksetusten, kukkeimpien karriruohikoiden ruminta raastetta, maailman tuhon tuiminta tuontituulta..  . LOISELÄTTIEN sirppisyvintä pahuuden sappilientä.. ... ......
POLIISIT!____________________________________ _________________________________
Arto Lauri 133. Parviainen, Lahtinen 2
Arto Lauri 132. Kristian Parviainen, Jussi Lahtinen, Imai Hideyuki.
Arto Lauri 134. Blue-green algae