Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

*Arto Lauri 49.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
mailisnuutinen
Nyt kavereille kiertoon ja tietoon.
Uutta ja sitäkin mykistävämpää dataa yinteollisuuden synkimmistä salaisuuksista:_________________________________
Arto Lauri 49.Nuclear blood sacrifice
Arto Lauri 48.Bentonite A quality
Arto Lauri 46. Posiva
M E G A A !areva areva areva
Eilen 19.04.2014 YLE radio lähetys illalla 19 aikoihin. Yksinkertaisesti sanottuna RÄJÄYTTI potin!
"TVO/Areva OL-.3 hankeen saaman 4v lisäajan salaisuus alkaa aueta pala kerrallaan. OL-3 reaktorin testeissä on todettu, ettei ydinvoimalaa OLE turvallista käynnistää sen aiotulla 5,5% MOX/ Pu-239 plutoniumlatauksilla. Vaan reaktorin polttoaineen laatua aiotaan RAJUSTI heikentää! Tarkoitu onkin ladata kyseinen ydinvoimala puolet heikkopolttoisemmalla uraanipolttoaineilla. Välitön seuraamus tästä suurmuutoksesta on Olkiluodon reaktorin tehon PUOLIINTUMINEN! OL-3 laitos suunniteltiin alunalkaen liian suureksi 1600MW epävakaan palamalimitin reaktoriksi. Jonka toimintaturvallisuutta EI kyetä takaamaan jatkossa."
Nyt seuraavat vuodet haetaan epätoivoista korvaavaa vaihtoehtoa. Myös Jimmy Carter 1970 lain  mukainen IAEA lakipykälät pakon edessä  toteutetaan näillä tehomuutoksilla. Suomen 10 000MW valtakunnan verkkoon kun lain mukaan EI saa sijoittaa kuin 10% maksimikoon (1000MW) reaktoreita! Tämä 10miljardin ydinkonkurssipesän maksamisvaateet eivät toki jää edes tähän. Suomen valtio kun on antanut ko. ydinvoimalalle "takuuhintajärjestelmät" 1 600MW alkuperäisteholle.
 Nyt etenemässä oleva 800MW tehorajoitustasot tarkoittaa myös sitä, että veronmaksajat pakotetaan MAKSAMAAN OL-3 hankkeesta seuraavat 60v puuttuvat sähkövajaukset. Eli 50% "valtion hintatakuut"! EI todellakaan  mikään ihme, että asian julkistamista odotellessa maamme 12 ministeristä JO 7 on jättämässä upottamansa ydinlaivan! Päättäjämme kun ennakoi kansan reaktiot.
Kyseinen hanke kun toteutetaan näillä kuvioilla. On kyseessä maailman kalleimman yksittäisrakennuksen kääntyminen maailman KALLEIMMAKSI veronmaksajien kuittaamaksi totaaliksi konkurssimaksun pesäksi kautta aikain! Maalaillut 2,5/kWh ydinsähkön hinnat kun räjähtävät ko. laitoksella yli 50snt/kWh "hintatakuuhirviöksi"! NYT EI enää hankkeistaan vastuuta ottamattomat ministeriöt halua edes kuulla kysymyksiä tästä maailman kalleimmasta ydinfarssinsa vastuunkannoista. Vaan eroavat paniikin levitessä kuin uppoavasta laivasta rotat.---Äärimmäiseksi konkkursipesäksi Suomen valtiolle hankkeen tekee myös osakkaille annettu "takuutuottojärjestelmä". Varovaisestikin arvioiden OL- 3 laitoksen vuotuiseksi tuotoksi laskettiin 1,2miljardia/v pelkästään sähköstään. Jo se, että tuotto puolitetaan, kun tarkoittaa seuraavalle 60v jaksolle : 0,6miljardia* 60v= 36 000 000 000 veronmaksajien pakkomaksuautomaattia. Tulonsiirtoa kupattavalta Suomen kansalta ydinmafiosojen taskuun!