Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Arvet

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kaikki joille on tehty leikkauksia ja ommeltu niitä kiinni. Eli jääkö leikkauksesta pahat arvet, onko kellään kokemuksia? Minulla on selässä tatuointi, joka on noin 8cm pitkä, ja haluaisin poistattaa sen leikkauksella aikuisempana. Leikkaus tapahtuisi tietenkin niin että minulta otettaisiin varmaan ihoa muualta ja siirrettäisiin tatuoinnin entiselle paikalle. Mutta paraneeko tämä huonosti? Onko kellään kokemuksia leikkauksista missä ihoa siirretään tai ihan minkälaisista leikkauksista vaan? Näyttääkö alue todella hirveältä vielä parin vuodenkin päästä? Kaipaan todella vastauksia, kaikki kokemukset auttavat minua miettimään mitä teen, Olisin kiitollinen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
ei ole kokemusta.mutta eikös ole niitä laser leikkaus systtmeitäkin joilla saa tatuoinnit pois ilman että jää jälkiä?mutta se taas on melko kallista
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Joo mutta kyllä niistäkin saattaa jäädä arpia ja ne on kalliita. Ne ei aina edes lähde kunnolla välttämättä pois