Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Au pairiksi Espanjaan

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka!
Haluaisin lähteä au pairiksi Espanjaan Andalucian alueelle ensi kesäksi mutta en tiedä mistä voisin etsiä au pairia tarvitsevia perheitä. Osaisiko joku neuvoa tai tietäisikö joku perheitä jotka puhuisivat suomea ja jotka olisivat tämmöisen tarpeessa? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tervehdys!
Olen itse lähdössä myös kesäksi Espanjaan erääseen paikalliseen perheeseen Marbellan alueelle. Löysin perheeni sattumalta finaupair.com:ista ja nyt mitä tunnen, niin on ihan loistava perhe! Kannattaa etsiä tuolta findaupair.com:ista tai aupairworld:istä perheitä ja laittaa viestiä. Itse laitoin monen monelle perheelle ja sain paljon viestejä perheiltä, mutta lopuksi löysin ihan supermahtavan perheen ja olen nyt suuntaamassa sitten sinne. :) Tsemppiä sulle perheen ettimisessä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
ps. tulipas paljon perhe- sanoja tuonne.. Hahah voi ei, koita kestää.. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Voii kiitos tosi paljon! :) Ite haluisin kans johki Marbella/Torremolinos/Fuengirola/Benalmadena-alueelle ku se on sen verran tuttua seutua :) Ja juu ei tuo perhe-sanan toistelu mitää haitannu ku asia tuli kuitenki selväks ni kaikki hyvin :D

Ootko muuten minkä ikänen? :) ku jos tuonne samalle suunnalle lähtisin ni ois vaik kiva tavata tai jotai ku en sieltä tunne sillai ketään ni ois kiva jonku suomalaisen kans sieläkin olla, viettää vapaa-aikaa sun muuta :)
 
T

Tina

Vieraileva tähti
#5
Löytyikös perhettä? Itse olen lähdössä elokuussa Fuengirolaan au pairiksi! Niin hyvä tuuri kävi, että itse löysin perheen tuttujen kautta :)
 
N

Nipzzu

Vieraileva tähti
#6
Ei löytynyt :( Harmittaa ku ei osaa Espanjaa tarpeeks et vois mennä kun mun Englantikaan ei mikään hyvä ole :( Mut hei onnea et sä pääsit! Pidähän hauskaa siellä..fuengirola on ihana paikka!