Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Auttakaa epätoivoista..

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
 
Poikaystäväni ei haluaisi tehdä mitään yhdessä tai lähde mihinkään. Emme ter muuta kuin näe hänen kämpillään ja sinnekkin menen illalla aina vasta. Eihän parisuhde yksinkertaisesti toimi pitemmän päälle niin, että näemmä hänen kämpillään iltaisin ja katsotaan leffa ja ehkä syödään ja mennään nukkumaan. Olen yrittänyt keksiä meille vaikka mitä tekemistä,mutta ei. Hän epätoivoisesti keksii hänelleen muuta tekemistä. Ja kyllä hän exänsä kanssa taas teki paljon asioita ja kävivät kalassa,mökillä yms. Olen kysynyt häneltä mikä on? Mutta hän vaan sanoo,että hän ei voi itselleen mitään et hän on sellainen ihminen joka ei tee paljoa yhdessä tyttöystävän kanssa. Meillä on muuten todella mukavaa yhdessä ja kivaa, mutta onko vika minussa vai mikä hänellä on ??