Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Auttakaa! Kohdunulkoinen raskaus(ko) ?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli siis n. viikko sitten rupesi väsyttämään älyttömästi, olo ollu ihan voimaton ja mahaa vihlonut ihmeellisesti. Minkäänlaista vuotoa ei ole ollut. Epäilin sen olevan joku tulehdus tms ja varasin ajan gynelle. Tein kuitenki pari päivää sitte testin raskauden pois sulkemiseksi ja plussaahan se näytti ''Raskaana 2-3 viikkoa.''

Eilen kuitenkin kävin gynellä eikä ultrassa näkynyt mitään. Gyne kyseli onko menkkojen ajankohta varmasti se ja olisiko kierto mahdollisesti pidempi, en muista tarkkaan viime menkkojani. Mutta hän laski raskausviikoiksi 5+1. Itse laskin hedelmöitys ajankohdasta että ehkä n. 4 viikkoa. Oikealla puolella näkyi ultrassa ''donitsin'' näköinen kohta jota gyne epäili kohdunulkoiseksi raskaudeksi tai keltarauhaseksi.
Tänään olin sairaalassa verikokeissa ja raskaushormoonin määrä oli vielä aika matala, mikä voi johtua joko raskauden väärästä paikasta tai sitten raskaus on vaan niin alussa vielä.

Onko kaikki toivo menetetty että voisin olla normaalisti raskaana? :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
toivoo ei oo menetetty ennenkun todetaan et asia on huonommalla kantilla! :) Jaksamisia.