Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Auttakaa mun probleeman kanssa!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon vielä 17 v poika ja seurustellu mimmini kaa nyt vakituisesti yli 4 kk, mutta ei olla vielä nussittu. Syy siihen on mun stondiksen lasku juuri siin kriittises vaihees ku oon painumassa sisään. Miten saan homman onnistumaan, viitittekö kertoo vinkkejä ym?? Kertokaa toki!
 
S

sussku24

Vieraileva tähti
#2
Yritä olla rento, kun jännittää liikaa nii se laskee. En nyt oikein muuta neuvoa keksi. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Entä jos harrastaisitte seksiä niin ettei tavoitteena missään vaiheessa olisikaan varsinainen yhdyntä. Kun toisensahan voi tyydyttää muutenkin. Jos monta kertaa käy niin että homman kusahtamisen syy löytyy niin sanotusti itsestä voi käydä niin että lopulta ei uskalla yrittääkään ja lopulta se heijastuu kaikkeen.

Niin kuin edellinen tossa jo sanoikin niin jännityksestähän se on kyse todennäköisesti. Jos sovitte ettette yritäkään yhdyntää ei tule paineita ja onnistuminen muulla tavalla auttaa alkuperäisessä ongelmassa

minulla ei kylläkään ole kokemusta vastaavasta ongelmasta mutta aina kannattaa yrittää :)