Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

auttakaa :/

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
miun mies oli koko viikonlopun viihteellä kavereittensa kanssa(tiiän ettei oo pettäny)mut sit hän tuli sunnuntaina kännissä kotiin ja mulla oli kaks tyttökaveria täällä käymässä ja menin sen toisen tyttökaverin kanssa käymään kaupassa ja sit se miun mies ja toinen tyttökaveri jäi tänne ja mun mies oli sanonu sille että "en saa silmiäni eroon siun tisseistä" tuli itelle niin paha mieli, sain vasta tänään kuulla mun tyttökaverilta tuosta ja meni heti tähän mieheen luottamus :( kertokaa mitä mie teen? mistä tiiän ettei se oo viikonlopun aikaan yrittäny iskee muita naisia tai antanu samanlaisia kehuja toisille naisille? tiiän kyllä ihan varmaks ettei se oo pettäny..meni vähän sekavaks tää kirjotus..tuli itelle vaan semmonen olo etten oo kovin seksikäs sen mielestä ja meillä on viime aikoina vähentyny kans seksi, hän sanoo siihen että hän on vasta aloittanu koulun ja haluu keskittyy siihen :/ kertokaa oikeesti millä tavalla saan sen luottamuksen takaisin? kiitos kaikille vastanneille :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
tuli sitten kans mieleen että pitäiskö tässä erota? :/ miun mies ei tiedä mitään että mie tiiän tästä.mut kiitos teille vastanneille ja kertokaa onko samanlaisia kokemuksia tästä tilaanteesta :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
No ei kai se nyt ihan eron paikka ole, mutta vakavan keskustelun kylläkin. Ota miehes puhutteluun niin, että se saa selvin päin vastata tekosistaan. Sulla on oikeus sanoa, ettet halua hänen puhuvan muille naisille tuohon sävyyn. Jos mies parantaa tapansa, niin hyvä. Jos ei, niin sitten kannattaa ehkä harkita eroa. Ei kenenkään tarvitse sietää tuollaista käytöstä elinkumppaniltaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
"Kaunis nainen(tai tässä tapauksessa ruumiinosa) on kuin taideteos - katsoa saa, koskea ei" faijani opettama totuus, joka pitää (valitettavasti?) paikkaansa.
Faktahan on se, että kuningas alkoholi saa osan ihmisistä tekemään asioita, jotka jäisivät selvänä tekemättä tai sanomatta ja tämänkin voi pistää kännin piikkiin.
Lähes varmasti sinussa ei ole ulkomuodollisesti mitään vikaa ja ukkosi rakastaa sua juuri sellaisena kuin olet, vaikka ulkona ollessaan silmät seuraisivatkin vastaantulevia naisia. Ehkä et pidä siitä, mutta siitä on vaikea päästä eroon, koska lähes kaikki tekevät sitä. Vai voitko myöntää, ettet ole koskaan katseellasi seurannut ketään toista unelmiesi prinssiä (oletuksena, että seurustelet nyt unelmiesi prinssin kanssa) ?
Sinun kannattaisi myös olla onnellinen siitä, että olet löytänyt rehellisen miehen, joka kertoo asiat niin kuin ne on :)

Mutta kerro nyt ihmeessä ukollesi tunteistasi ja mieluiten ihan normaalilla äänensävyllä, ilman huutamista ja itkupotkuraivareita. Kaikki miehet eivät kuitenkaan ole mitään ajatuksenlukijoita, vaikka se joskus helpottaisikin kaikkien elämää huomattavasti :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Ääähh.. Miehet! (En yleistä)
Anteeksi, mutta alkoi naurattamaan, että miten seksiin voi vaikuttaa koulunkäynti niin että siihen pitää keskittyä seksin aikanaki? :D