Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

auttakaa!!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mä en tiiä yhtään mikä mulla on voiko joku auttaa?

Mulla on nyt olllu muutaman päivän pääkipee,kuumetta,pyörryttäny, hengitysvaikeuksia, käsi vapinaa ja kädet ihan kylmät..Laihtunu 6 kg kahen viikon aikana ja näin..

Olin sairaalassa toissa yönä yön yli..mutta eivät ne mitään tienneet...uudestaan tutkimuksiin viikon tai kahden päästä..

Että jos jollain on tietoa niin sanokaa ihmeessä, alkaa huolestuttaa tää oma terveyden tila jo..
 
T

tindee

Vieraileva tähti
#2
No ei tuohon oikein voi sanoa kukaan mitään, koska se voi olla periaatteessa mitä vaan (vaikka pelottavalta kuullostaakin). Nuo oireet viittaavat varmasti aika moneen (ehkä) sairauteen, tai muuhun sellaiseen. Siksipä sitä ei lääkäritkään varmaksi voi sanoa, joten kannattaa nyt vain odottaa uusia tutkimuksia vaikka se kuinka piinaavalta tuntuisikin! Ja turha pelotella itseään sillä että antaa muiden ihmisten spekuloida omaa terveydentilaansa kun eivät varmaksi voi sanoa mihin nuo oireet viittaavat.