Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

AUTTAKAA!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Niin siis minulla olisi yksi kysymys! Menetin neitsyyteni pari kuukautta sitten ja se oli todella kivulias kokemus. Immenkalvoni repesi niin että sain kaksi pientä avohaavaa sinne. Nyt haavojen parannuttua olemme poikaystäväni kanssa harrastaneet pari kertaa seksiä sen jälkeen mutta sekin on sattunut. Kysyisinkin nyt teiltä että onko tämä ihan normaalia? Kauan se tulee sattumaan (suunnilleen) vielä?

Paljon kiitos jo etukäteen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itsellänikin oli aluksi kivuliasti, mutta muutaman kerran jälkeen se ei enään sattunut ollenkaan, muistakaa vaan se esileikki niin helpottaa kummasti! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kunhan kehosi alkaa tottumaan siihen yhdyntään, ja muistatte sen esileikin, niin kyllä se siitä.

Ja kun on neitsyyden vasta menettänyt, niin paikat saattaa ikään kuin "palautua" nopeasti, eli olet vielä niin "tiukka", että voi tehdä senkin vuoksi vähän kipeää.

Itsestäni ainakin tuntui silloin neitsyyden menetyksen jälkeen, että oli vähän ahtaat oltavat alakerrassa niin sit sattui/kiristi, mut kosteus auttaa asiaa, sen vuoksi pitää se esileikki muistaa. Koska kun nainen kiihottuu ja kostuu, niin samalla myös emätin laajenee ja avartuu. Niin jos ilman mitään sytyttelyä ihan kuivana sisään pistää munan, niin kyllä sattuu.
Kuiviltaan ei tunnu hyvälle, ja sillon voi tulla haavaumia/hankaumia.

Ja JOS jostain syystä, ei vain millään meinaa olla sitä kosteutta tarpeeksi, niin kannattaa turvautu suuseksiin tai ostaa se liukkari sinne makkarin kaappiin.

Toivottavasti tästä sekavasta selityksestäni oli jonkinmoista apua :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
itellä ainaki oli joku 6 ekaa kertaa kivuliaita, mutta sitten alkoi tottua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Ei se alakerta veny vaikka kuinka paljon harrastaisi seksiä! Synnytyksen jälkeen se levähtää vähän, mutta palautuu melko nopeasti.

Itselläni on "tiukka alakerta", mutta seksi ei ole koskaan koskenut. Olen aina huolehtinut liukkarista ja uuden kanssa kortsusta. Hankaus (ja luulisin että bakteerit ja lika) aiheuttaa ärsytystä, joten puhtaus ja liukkari kun on kunnossa niin ei pitäisi olla ongelmaa.

Jos seksi kuitenkin tuntuu tosi kivuliaalta niin kannattaa ottaa yhteyttä gynekologiin, jos siellä vaikka on jokin tulehdus.