Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Auttakaas ihmiset! Lapsuuden "rakkaan" etsintä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Juttu on näin... omistin lapsena sellaisen kovakantisen punaisen salkun, jossa oli valkoiset reunat ja kantokahva.. Salkussa oli myös jotain kuvia, joita en saa millään päähäni. Tämä sälkku oli hyvin tärkä minulle. Asuin paikassa jossa muita ikäisiäni lapsia ei ollut. Kävin aina picnickillä viereisen nurmikentän reunassa mukanani tämä salkku, ja sisällä vihreä viltti, sekä eväät. Salkku oli minulle hyvin tärkeä.
Muutettuani pois vanhempieni katon alta, en muistanut salkkua vintiltä ottaa. Äitihän tietenkin vinttiä siivotessaan salkun vei kierrätyskeskukseen tietämättä kuinka tärkeä kyseinen esine minulle on.
Olen yrittänyt ja yrittänyt netistä etsiä kuvia, tai ilmoitusta että joku myisi kyseisen laista salkkua.. Auttakaa hyvät ihmiset. Mistä sellaisen löydän? haluaisin samanlaisen salkun kotiani koristamaan ja hienoja muistoja herättämään... vaikka salkku ei se sama rakas olekkaan.

Kiitoksia jo etukäteen
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
taitaa olla hakuammuntaa. mutta nää tämmöset on mun mielestä ihania kun yrittää löytää jotakin kadonnutta :)