Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Avoliitossa oleva nainen tarvitsee pikaista apua

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa,

Olen 19-vuotias tyttö ja olen kohta asunut poikaystäväni kanssa yhdessä vuoden. Rakastan poikaystävääni, mutta yhteenmuuton jälkeen seksielämämme on mennyt huonompaan suuntaan.. Joskus kerran viikossa, joskus jopa kuukauden verran väliä. Syynä on minun haluttomuuteni. Ensin ajattelin että se johtuu e-pillereistä, jotka lopetin pari kuukautta sitten. Mutta eroa ei näy.. Minua ei oikeestaan ole oikeasti panettanut 8kuukauteen lähes ollenkaan. Mitä tehdä? Tarvitsen pikaista apua.. Mistä tämä voi johtua? :/
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Oletko huomannut itsessäsi muita muutoksia yhteenmuuton jälkeen? Jaksatko enää laittautua samalla tavalla kuin ennen? Onko ihastumisesi mieheesi muuttunut jollain tasolla?

Yrittääkö miehesi koskaan sinua tai yritätkö itse "antautua esileikkiin" ja tunnustella haluatko sitä vai et.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Tuntuuko seksi susta jotenkin vastenmieliseltä, etkö jaksa töiden/opiskeluiden takia tai ootko vielä kunnolla sopeutunut yhteenmuuttoon? Koetko asian itse ongelmaksi, vai painostaako poikaystäväsi sinua? Voisitko itse kuvitella olla harrastamatta seksiä jopa vuoteen? Tarvitsetko itse sitä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jos pillereiden lopetuksesta vasta pari kuukautta nii asia voi vielä muuttua. Malttia siis :) Ja muista miettiä toinen ehkäisykeino pillereiden tilalle jos niistä luovuit kokonaan.