Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Baarikavereita Järvenpää, Kerava, Tuusula, Helsinki

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei! Baariseuraa siis hakusessa. Olisin valmis lähtemään jo heti tänään tai tulevana viikonloppuna viihteelle. Olen 20vuotias. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen snuzzle@hotmail.fi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Olis kiva jos kertoisit itsestäs vähä jotain : ) esim. minkälaisissa paikoissa tykkäät käydä? Oon 18-vuotias juuri Helsinkiin muuttanut ja täällä en oo oikeen vielä ehtiny ystävystyyn kenenkään kanssa, olis kiva saada biletyskavereita! : D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kuulostaa hyvälle! Oon itsekkin 20vuotias tyttö ja en kauhean kauaa Helsingissä asunut. Varsinkin naispuolisia kavereita olis tosi kiva saada lisää!
Mulle käy melkein mikä vaan mesta, myös ne Onnelat yms. :D Olis vaan kiva, jos asuisitte sellasen välimatkan päässä, että kävis noi keskustan baarit. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
joo mullekki käy keskustan baarit ja onnelakin :) en oo ees pahemmin helsingin baareissa vielä ees käyny niin mulle käy aikalailla mikä vaan :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Pahoittelen, että aloitusviesti jäi vähän suppeaksi. Melkein mikä tahansa paikka käy, yökerhot, hämyiset pubit, karaokebaarit... Onnelakin nippa nappa menee :D Asustelen Jpäässä, mutta täältä pääsee helposti kulkemaan Helsinkiin yömyöhäänkin.
Onnistuisiko baareilu jo tänä viikonloppuna?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Moi ite kans stadista ja oon 20 wee.tykkään kans käydä klubeil ja pitää hauskaa. voitko antaa meseä? ja voinko saanu dimmu sunki mesen:D?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
kyllä mulle ainakin kävis tää viikonloppu jo :) olin aatellu että oon nyt koko viikonlopun täällä helsingissä LUKEMASSA KOKEISIIN mutta eiköhän sitä ny yhtenä iltana voi mennä :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Moikka:) haluisin kans lisää bilekavereita!: ootteko sopinu menevänne, mahtuisko vielä yks mukaan?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Meseni on sama kuin tuo aloitusviestin sähköpostiosoite, elikkä: snuzzle@hotmail.fi. Ja ilmeisesti ollaan nyt viikonloppuna lähdössä juhlimaan, mitään sen tarkempaa ei olla ehditty vielä sopimaan. Joten mukaan vain! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
teehäänkö joku ryhmä esim facebookiin nii nähdään ketä olis tulossa:D paitsi ite en kyl just ens vklp pääse :/
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Joo, loin facebookin ryhmän. Ryhmä on salainen, mutta pistäkää sähköposti tai nimi niin lisäilen teitä ryhmään. Ja jos joku ei halua tässä nimeänsä sanoa niin voi lähettää sen tuohon aloitusviesissä olevaan sähköpostiin =)