Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

bakteerivaginoosi ja flagyl kokemuksia/neuvoja !

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tosissaan puoli vuotta kestänyt oireilua, runsasta kellertävää , kuplivaa valkovuotoa joka haisi epämielyttävälle, hieman maitomaista. Papa kokeessa todettiin tammikuussa että vaiva on bakteerivagionoosi ja sain siihen 5päivän flagyl kuurin tabletteina jota otin kaksi kertaa päivässä. Kuurin syötyäni oireet helpottivat ja haju katosi, valkovuodosta lähti kuplat muuten yhtä runsasta melkeen kuin ennenkin..
Eihän se auta kuin mennä uutta kuuria varmasti hakemaan :/
Onko muilla samanlaisia tai erilaisia kokemuksia ? Miten olette mahd. päässeet yli flagyl kierteestä jne. Kaikki tieto on tervetullutta !! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kyllä vain. Minulla myös todettin bakteerivaginoosi, johon sain myös flagylkuurin, tosin suoraan emättimeen laitettavia "kapseleita", jotka sulivat ja auttoivat. Lääke auttoi tosin vain hetkeksi aikaa, kunnes vaivat taas palasi.

Haluisin myös tietää miten saa pois jatkuvat hiiva-, ja bakteeritulehdukset? :/ Toistuvat tulehdukset turhauttaa.

Sofias, kärsitkö muista vastaavistä tulehduksista, niin kuin minäkin? On kyllä ikäviä.. Nyt vasta hiljattain olen yrittänyt muuttaa ruokavaliota, jättää kaiken ylimääräisen sokerin pois, joka ns. ruokkii hiivaa, eli jos saisin jo pelkkiä hiivatulehduksia vähennettyä. Ja jos joku tietää, voiko bakteerivaginoosia hallita ruokavalion avulla? Miten sen tulemista voisi ehhkäistä?