Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Bio Oil

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko kukaan testannut kyseistä tuotetta? Tehoaako lupaamiinsa iho-ongelmiin (arvet, epätasainen iho, raskausarvet, ym.)?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En ole itse kokeillut, mutta aion sitä lähiviikkoina käydä ostamassa. Toivottavasti se auttaisi arpiini, mutta saa nähdä. Kerron myöhemmin miten kävi. :)
 
V

venla

Vieraileva tähti
#3
Vierailija" time="25.02.2012 klo 02:07 sanoi:
Onko kukaan testannut kyseistä tuotetta? Tehoaako lupaamiinsa iho-ongelmiin (arvet, epätasainen iho, raskausarvet, ym.)?
BIO OIL sisältää PARAFFINUM LIQUIDUM ainetta. Aineen haitoista löytyy netistä paljon tietoa.Itse en käyttäisi kyseistä tuotetta.
 
 
P

porsaanreikä

Vieraileva tähti
#5
Omien kokemuksieni mukaan.. en suosittelisi ainakaan naamaan laittaa tai ylipäätään minnekkään muualle ihoa, missä ei ole näitä todellisia "ongelma kohtia". itselläni on atooppinen iho ja huomasin öljyn vain ärsyttävän ihoani entisestään.kokeilin siis öljyä myös selkään sekä naamaan, aamulla mukava yllätys herätä kutinaan ja punoittavaan ihoon.mielestäni bio-oil muistuttaa hajultaan hyttysmyrkkyä..muutaman päivän käytön jälkeen huomasin kyllä ihon venymis arpien haalentuneen, mutta onko se sitten pysyvää?vähän jännittää mitä tapahtuu kun lopettaa bio-oil:in käytön, palaako kaikki entiselleen? Oliko kaikki sittenkin pelkää rahastusta.
tietenkin jokainen meistä on yksilö. toista tämä tuote miellyttää ja toista taas ei :)