Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Blockfest seuraa!!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hej
Olen 26-vuotias naispuolinen henkilö stadista, jonka ystävät hylkäsivät näin juuri ennen vuoden tärkeimpiä festareita. Ajatuksena olisi saada joku ihana, about samanikäinen tyttönen sinne nyt mukaan :) Oon lähdössä stadista Tampereelle perjantaina jossain kolmen jälkeen junalla ja varmaan siihen kuudeksi pääsis itse festeille.
Poikkis asuu ihan festarialueen vieressä, siellä voidaan yöpyä ja tilaa on. 
Unelmieni suunnitelma viikonlopuksi siis on: Lähtö stadista iltapäivällä, skumpat messissä ja mekot päällä :D Tampereella pikaiseti käymään poikkiksellani (on koko vkl töissä) ja laittautuminen. Blockeihin, afterparteihin, tanssimaan ja nukkumaan. Lauantaina aloitellaan aamusta skumpalla, käydään syömässä (brunssilla), otetaan vähän arskaa ja suunnataan ratinanniemeen ja sama uudestaan. Jos tää on sunkin ajatus ihanasta irtiotosta niin laita mulle sähköpostia! (eikä oikeesti nyt mitään älytöntä aikataulua vaan jotain antamaan suuntaa :D)
Olisin niiin iloinen kun saisin sinne tyttökaverin :)
Viestiä tänne jos innostuit ---> lena.magdaaa@hotmail.com