Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Bloggaaja etsii blogeja ja bloginsa lukijoita :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
tosiaan, josko täältä bloggailijoita löytyy, olen kiinnostunut mistä tahansa massasta poikkeavasta bloggailusta! ja käykää ihmeessä katsomassa ja ennenkaikkea kommentoimassa tuoretta blogiani!

http://lazybucketlist.blogspot.com/


kommentoijille kommentoin takaisin :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
http://katitus.blogspot.com/

No tässä olis ainaki massasta poikkeava. Liityin blogisi lukijaksi! Kirjoitat melko samalla lailla kuin itse :D Minun lukijaksi liittymiseni on suuuuri kohteliaisuus, koska luen nyt yhteensä kolmea blogia. :D
Kiitos kun kirjoitat kanssani "massasta poikkeavasti" :D Positiivinen ylläri
 
I

..inmotion

Vieraileva tähti
#20
http://inmotionblogi.blogspot.fi/
24-vuotias kirjoittelee liikunnasta ja hyvinvoinnista :) ei niinkään henkilökohtainen liikuntapäiväkirja, vaikka omat harrastukset toki saavatkin enemmän palstatilaa, mutta pyrin käsittelemään kaikkea siten että aukeaa myös lajeja ennestään tuntemattomille! Paljon käyn testailemassa uusiakin lajeja (ens viikoksi on hot jooga-kortti, eli paljon juttua niistä tulossa huomisesta eteenpäin) ja ylipäätään pyrin kannustamaan aktiiviseen elämäntapaan! 
Blogi on vasta kuukauden vanha (nuori?), joten kaikenlaiset kommentit & juttuvinkit ovat todella tervetulleita :)