Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Blondatut hiukset, sopivatko minulle sittenkään?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Siis blondasin hiukseni tällaisiksi platinablondeiksi, jotka vähän kellertää, suunnilleen kaksi vuotta sitten. Mulla on siis suorat pitkät hiukset. Ihoni on luonnostaan vähän punertava joten aloin nyt miettiä että sopiiko tämä hiusväri ollenkaan vaikka onkin ollut jo kauan :/ mulla on luonnostaan vaaleat hiukset, ei näin vaaleat mutta sellaset luonnolliset suomalaisenvaaleat enkä siksi uskalla tummaksi värjätä mutta osaisitteko ehdottaa jotain väriä tai sävyä joka sopisi paremmin? vähän tummemmaksi voisin ehkä pikkuhiljaa värjätä mutta ei tummaa! en kuvaa hiuksistani viitsi laittaa joten toivottavasti pystytte silti auttamaan.. olisiko sellaiset vaaleamman ruskeat viileän sävyiset paremmat? ehdotuksia kiitooos :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Vaikeaa vastata, kun ei tiedä miltä näytät kokonaisuudessaan.. tai siis ei pysty kyl arvioimaan :D