Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

BSB Finland ry

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
BSB Finland ry:n jäsenyys on nyt täysin ILMAINEN!Liittyminen yhdistykseen on helppoa. Liityttyäsi pääset osaksi Suomen suurinta Backstreet Boys -faniyhdistystä, pääset osallistumaan järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin, saat halutessasi sähköpostiisi kuukausittain koonnoksen viimeisimmistä BSB-uutisista, sekä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua miitteihiin ja muihin tapahtumiin.Liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@bsbfinland.net ja kertomalla viestissä koko nimesi, ikäsi ja paikkakuntasi. Tarvitsemme edellämainittuja tietoja mm. miittien ja muiden tapahtumien suunnitteluun. Liittymisen jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti niin kauan, kunnes itse katkaiset sen.http://www.bsbfinland.net/http://ww...147327704805http://www.twitter.com/bsbfinland