Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Catwalk Method

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka!

Kehittelen omaa metodia joogasta joka olisi suunnattu ihan kaikille,(varsinkin tytöille) jotka haluavat hyvän ryhdin, kauniin kävelytyylin sekä kauniin vartalon. Kertoisin myös elämäntapamuutoksesta jonka olen tehnyt. Eli laihtumisen psykaa ja miten laihtuminen oikeasti onnistuu.
Metodi koostuisi joogasta, tanssista sekä meditaatiosta ja laihtumisen psykologiasta. Haluaisin tehdä myös oman jumppa videon ja teen pian mallikansiota. Idea oli kehittää metodi omaksi iloksi ja sitten funtsisin että voisin mainostaa sitä tuotteena kansion tekemisen jälkeen. Ongelma on se että en löytänyt vielä ketään auttamaan asanoiden kanssa (vrt. vatsalihaksiakin voi tehdä kymmenellä eri tavalla) siis löytämään oikeat metodit. Haluaako joku lähtee mukaan metodin kehittelyyn? Ei tie yhtään mihin tää metodi mut vielä vie. Tai olisiko kellään hyviä ideoita?
Jos metodi yhtään kiinnostaa niin lähetä postia.