Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Dominoiva mies

  • Keskustelun aloittaja elyon
  • Aloitettu
E

elyon

Vieraileva tähti
#1
Onko normaalia että mies "tukistaa" seksissä? Siis maatessani sängyllä pitää tukasta kiinni, myös "kuristaa" eli pitää kättä kaulalla jne, ei kuitenkaan niin kovaa että meinaisin tukehtua, silleen vain pitää kättä siinä. Muutenkin melko dominoiva, eli haluaa aina itse päättää tahdin, saattaa yhtäkkiä vain pyöräyttää minut johonkin asentoon ja sitten olen ihan pyörällä päästä että missä mennään yms... dominointi ei ole ongelma minulle, on se ihan kivaa mutta kiinnostaa vain tietää onko muilla samanlaista makuuhuoneen puolella? Tosin vauhtia voisi hidastaa hieman, itse kun pidän vähän rauhallisemmasta menosta..
 
M

Mutru

Vieraileva tähti
#2
Keskustele mistä tykkäät ja mistä et. Vaihdelkaa tahdin määrääjää.
Tyttöystäväni tykkää myös rauhallisemmasta seksistä. Välillä harrastamme rajummin pedin puolella ja toisinpäin. (Ei kuitenkaa kuristamisjuttuja ole, enkä itse edes halua)