Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Duunia kesäksi

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itse en ole vielä hakenut, enkä tiedä edes, haenko mihinkään. Mulla on nimittäin yliopiston pääsykokeet tulossa kesäkuun puolessavälissä ja haluan käyttää ne vikat viikot täysillä lukemiseen. Jotkut kaverit on tehnyt niin, että ovat olleet päivät töissä ja lukeneet illat, mutta minä haluan panostaa pelkkään lukemiseen. Työnantajat kun yleensä haluaa ottaa koko kesäksi töihin, ei vaan osaksi, joten mahdollisuuteni päästä töihin on olemattomat. En minä silti ilman töitä jää, menen todennäköisesti isälle töihin, sieltä pystyn helposti olemaan ne ekat työviikot poissa.

Viime vuonna hain Fazerin leipätehtaalle, Hartwallille, S-Markettiin ja Sokokseen. Kahteen pääsin työhaastatteluun, mutta töitä ei tullut. Olin sitten viime kesänkin isällä töissä.