Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

e-pillereiden jälkeinen elämä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko normaalia,että e-pillereiden lopettamisen jälkeen ensimmäisinä viikkoina on kamalaa pistelyä vatsassa?

Mulla loppui viimeinen pilleri viime viikon perjantaina,enkä oo sen jälkeen käyttäny. Ja nyt tällä viikolla on ollu kauhea vatsakipu,ensiksi sillasta pientä nipistystä yhestä kohtaa,mutta päivä päivältä se alue laajenee ja kipu kovenee (tuntuis kuin iskettäis puukolla mahaan) kivun kanssa kyl pystyy elää,mut se ei oo silti kauheen mukavaa.

Voiko kyseessä olla raskaus,vai pelkkää e-pillereiden lopettamisen oireita?

Onko muilla kokemuksia? =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ja ainiin,kipu on enimmäkseen navan vasemmalla puolella,sekä oikealla puolella navan vieressä ja oikeassa alavatsassa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tiedän kyl ton tunteen, mullakin oli tollasta ku lopetin pillerit syksyllä 2009. Mulla alkoi pillereiden lopetuksen jälkeen epäsäännöllinen vuoto, joten ajattelin säryn menkkakipuiluksi. Ja menkkakipuiluhan on aika kammottavaa jos ei syö pillereitä... Ei kaipa se on ihan normaalia. Itelläni kipu on oikealla puolella alavatsassa.

Siitä, voiko kyseessä olla raskaus, en osaa sanoa mitään. Sen selvittämiseksi täytyy tehdä testi ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Täsmälleen samanlaista tunnetta ollut nyt tässä itelläkin, alkoi n. 2vko lopettamisen jälkeen. Ei voi olla raskaus koska ei ole ollut yhdyntää pariin kuukauteen :D Aika monilla kuuluu olevan samanlaisia oireita. Jos ei helpota, kannattaa tsekata endometrioosin mahdollisuus, se voi alkaa oireilla pillereiden lopettamisen jälkeen jos sellainen on...